Robotti-imurit

Parhaat robotti imurit vuonna 2022

Suosituimmat robotti-imurit

Mahdollisimman miellyttävä

Nopea ja ilmainen toimitus

Toimitus on ilmainen ja kaikki tilaukset saapuvat 1-3 päivän sisällä.

Nopea ja ilmainen toimitus‚Äč

Toimitus on ilmainen ja kaikki tilaukset saapuvat 1-3 päivän sisällä.

Paras laatu

Tuotteemme ovat parasta laatua ja muotoilua

Parhaat hinnat

Tarjoamme parhaat hinnat ja tarjoukset

Takuu ja huolto

Tarjoamme yhden vuoden takuun ja huollon kaikille tuotteillemme

Keitä me olemme?

Olemme virolainen yritys, jolla on laaja kokemus verkkomyymisestä. Meidän tuotevalikoimaamme kuuluu laitteita, jotka ovat loistavia sekä ominaisuuksiltaan että hinnaltaan. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja niillä on kaikki EU:n vaatimat sertifikaatit. Päämäärämme on parantaa ihmisten elämää myymällä korkealaatuisia tuotteita. Olemme valinneet vain laadukkaimmat tuotteet kotiasi varten.

Olemme kehitt√§neet yksinkertaisen oston, takuun ja palautuksen. Nyky√§√§n verkkokaupan sijainnilla ei ole en√§√§ v√§li√§, kaikki tapahtuu selaimessa! Valitse sopiva robotti kaupastamme ja suorita maksu. Muutaman p√§iv√§n sis√§ll√§ robotti saapuu automaattisesti valitsemallesi postiasemalle (Smartpost). Se on n√§in helppoa. Toimituksemme on nopea ‚Äď Helsinkiin 1-3 ty√∂p√§iv√§n kuluessa ja muualle Suomeen 3-5 p√§iv√§n kuluessa.

Sinun ei tarvitse murehtia siitä, oletko tyytyväinen tuotteeseesi vai et. Voit palauttaa tuotteen 14 mistä tahansa syystä. Meillä on myös paljon varaosia roboteille, kuten HEPA suodattimia, varastossamme.

Proscenic ‚Äď robotti-imureita tuottava yritys

Kaikki robotti-imurimme ovat Prosenicin valmistamia. Annamme vähän lisätietoja yrityksestä ja heidän historiastaan.

Proscenic on yritys, jolla on Kiinalainen alkuperä. He alkoivat kehittämään kodinkoneita jo vuonna 1993. Tuotteita tehtiin ennen vain suurille merkeille, kuten Panasonic, Hitachi ja Philips, vuonna 2013 yritys muutti strategiaansa ja alkoi myydä omia Prosenic-tuotteitaan. Tästä asti yritys on kehittynyt paljon ja on vahvistanut asemansa Japanissa, Kiinassa, Amerikassa ja Euroopassa.

Robotti-imureille ja muille tuotteille perustettiin erillinen tuotekehitysosasto. Olemassa olevia malleja parannettiin ja uusia muiden valmistajien kaltaisia malleja tarjottiin markkinoille, mutta tällä kertaa hinta oli edullisempi.

Yrityksellä on edustus Japanissa, Englannissa, Saksassa ja Ranskassa, jotta yritys tulisi tunnetuksi näissä kohdemaissa ja se pystyisi takaamaan korkealaatuisen myyntipalvelun.

Seuraavan 5 tai 10 vuoden päämäärä Prosenicilla on tulla yhdeksi maailman tunnetuimmaksi kodinkoneiden valmistajaksi.

Lyhyt esittely myymistämme tuotteista

850T – paras robotti-imuri edulliseen hintaan

Ohjaus sovelluksella ‚Äď Wi-Fi yhteyden kautta voit suunnitella, seurata ja ohjata puhdistusta mist√§ tahansa koska tahansa.

3000Pa Big Suction Р3000Pa supertehokas imu voi imeä kaiken pölyn, hiukset ja roskat helposti. Mallissa on 3 säädettävää tasoa, jotta voit käyttää laitetta kaikissa tilanteissa.

Vboost Technology ‚Äď Automaattisesti vahvistaa imutehon maksimiteholle kun laite tunnistaa maton. Kun robotti poistuu matolta, se palauttaa vanhan imutilan takaisin.

2 in 1 Puhdistus ‚Äď mukana tulee 300ml suuri roskas√§ili√∂ ja 300ml vesis√§ili√∂. Voit valita lakaisun, moppauksen, tai molemmat samanaikaisesti. Kiinnit√§ vain vesis√§ili√∂ imuriin ja kastele moppiosa moppausta varten.

300 ml sähköinen vesisäiliö Р300 ml suuri tilavuus, vettä ei tarvitse vaihtaa usein. Voit säätää veden syötön tarpeidesi mukaan (Sovelluksen kautta).

500 ml kokoinen pölysäiliö Р2 in 1 -vesisäiliötä lukuun ottamatta, imurissa on myös suuri 500 ml pölysäiliö. Suuri tila, jotta sinun ei tarvitse tyhjentää roskia liian usein.

Alexa, Google Home Voice Control ‚Äď Voidaan ohjata √§√§nikomennoilla Alexan ja Google Homen kautta. Voit yhdist√§√§ ne ja antaa ohjeita, kuten ‚ÄúAloita siivous‚ÄĚ tai ‚ÄĚpys√§hdy‚ÄĚ jne. (Skill Name: ProscenicRobot).

Pitkä kestävyys Р2600 mAh akku. Hiljaisessa tilassa akku voi kestää jopa 120 minuuttia. Paras valinta isoon taloon ja monen huoneen siivoamiseen.

Automaattinen lataus ‚Äď kun akku on v√§hiss√§, imuri palaa laturiin automaattisesti.

Magneettinauha РMagneettinauhalla voi estää koneen pääsyn rajoitetulle alueelle esimerkiksi hauraiden huonekalujen suojelemiseksi.

√Ąlyk√§s ja j√§rjestelm√§llinen puhdistus ‚Äď √Ąlyk√§s ja ohjelmoitu siivous, robotti ei karkaa ja se voi m√§√§ritt√§√§ oman sijaintinsa. T√§ll√§ tavalla se voi tehd√§ siivouksen pohjapiirustuksen mukaan j√§rjestelm√§llisesti.

Monta eri siivoustilaa ‚Äď Ohjaus sovelluksella, jotta voit valita monesta siivoustilasta, kuten automaattinen siivous, reunojen siivous, lopeta siivous jne.

Sensori putoamisen estämiseksi РTämä älykäs robotti käyttää putoamisen estävää anturia, joka tunnistaa portaat ja askelmat puhdistuksen aikana ja suojaa siten itseään putoamiselta. Robotti suunnittelee reitin tehtävän suorittamiseksi uudelleen ja estää itsensä vahingoittumisen.

Kompakti ja litte√§ muotoilu ‚Äď Kompakti malli, jonka korkeus on vain 8.3cm. Mahtuu hyvin sohvien, kaappien ja s√§nkyjen alle, puhdistaa tehokkaasti nurkat ja vaikeasti yletytt√§v√§t paikat.

M7 Pro ja U6 Robotti-imurit

Näillä roboteilla on kaikki hyödylliset ominaisuudet aikaisemmin mainitusta 850T -mallista. Tämän mallin kartoitusteknologia on uudempi, minkä takia tuote on älykkäämpi ja kalliimpi. Se käyttää uutta laserteknologiaa navigoimiseen. Tämän avulla robotti voi tehdä kartoituksen paljon tarkemmin. Jos käytät sovellusta, kartta luo erilaisia alueita kotiisi ja se voi tehdä virtuaalisia rajoitettuja alueita ja seiniä huoneiden jakamiseksi. Koska kartta on tallennettu sovellukseen, voit käynnistää robotin ollessasi poissa kotoasi.

Mallit ovat korkeampia, koska navigaattori ‚ÄĚbeacon‚ÄĚ on kuoren sis√§ll√§. My√∂s akku on parempi. Sen koko on 5200 mAh. K√§ytt√∂aika molemmille on noin 200 min. Imuteho on 2700Pa. Siivous on tehokkaampaa Y-muotoisella siivousalueella, jonka avulla robotti voi tehd√§ kolminkertaisen pesun jokaisen lian puhdistamiseksi.

M7 Pro p√∂lys√§ili√∂n kapasiteetti on 600 ml, vesis√§ili√∂n kapasiteetti 110ml ja bonuksena automaattinen asema. T√§m√§ tarkoittaa sit√§, ett√§ robotti tyhjent√§√§ s√§ili√∂n automaattisesti, eli sinun ei tarvitse tehd√§ kaikkea itse. Huom.: √Ąlyk√§s p√∂lynker√§√§j√§ ei kuulu pakettiin, se myyd√§√§n erikseen.

U6 ei sisällä automaattista asemaa, mutta sen moppaustoiminto on parempi, vesisäiliö on 300ml ja se pystyy moppaamaan ja lakaisemaan samaan aikaan.

Kaikki robotti-imureista

Mikä on robotti-imuri?

Robottip√∂lynimureita kutsutaan usein my√∂s nimell√§ roomba yleisen√§ tavaramerkkin√§. Robotti-imuri on itsen√§isesti toimiva imuri, jossa on √§lyk√§s ohjelmointi ja imurij√§rjestelm√§. Alkuper√§iseen suunnitteluun sis√§ltyi manuaalinen k√§ytt√∂ kauko-ohjauksella ja ”itseajo” -tila, jonka ansiosta kone pystyi puhdistamaan itsen√§isesti ilman ihmisen hallintaa. Joissakin malleissa k√§ytet√§√§n sivulla olevia harjoja tiukkojen kulmien saavuttamiseksi, ja joissakin malleissa on useita puhdistusominaisuuksia sek√§ imurointiominaisuuksia (moppaus, UV-sterilointi).

Sinun ei en√§√§ tarvitse raahata rumaa muoviputkea ymp√§ri taloa k√∂mpel√∂n kilpikonnamaisen kanisterin kanssa. Sinun ei tarvitse koskaan edes nousta sohvalta. Vaikka robotti-imurit tuntuvatkin suhteellisen uudelta keksinn√∂lt√§, tarjolla on jo monia erilaisia imureita p√∂lyn, karvojen ja muun lian poistamiseksi kotoasi ‚Äď eik√§ sinun tarvitse tehd√§ mit√§√§n.

Toisin kuin perinteiset imurit, robotti-imurit toimivat itsenäisesti ja ovat (useimmiten) älykkäitä. Imureissa on laserit, emolevyt, sensorit ja jopa Wi-Fi kodin sisällä navigoimiseksi. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta sinun ei tarvitse huolehtia niistä ollenkaan.

Myös toisin kuin perinteiset imurit, robotti-imurit eivät käytä pusseja pölyä ja muuta likaa varten. Ne käyttävät yksinkertaista roskakoria, jonka voit tyhjentää helposti lähimpään roskikseen. Joissain on myös sisäänrakennettu HEPA -suodatin, etteivät allergeenit leviä ilmassa.

Jos et erikseen rakasta imuroimista, työ on itsessään melko tylsää. Riippuen kotisi koosta, paras robotti-imuri voi säästää aikaasi aina minuuteista jopa tunteihin joka viikko. Se on yksinään jo hyvä syy ostaa yksi.

Tämän lisäksi robotti-imurit ovat saavuttaneet pisteen, jossa ne ovat käytännössä yhtä tehokkaita kuin tavallisetkin imurit. Robotit käyttävät suodattimia, sivuharjoja ja pyöriviä harjoja, jotka toimivat yhtä tehokkaasti kuin tavallinen imuri. Robotit ovat myös todella kompakteja, eli ne eivät vie paljon tilaa kodissasi. Ne mahtuvat useimpien huonekalujen alle, joten vältyt kätevästi huonekalujen siirtelyltä. Kehittyneimmät robotit osaavat myös muistaa huonekalujen sijainnit, jotteivat ne törmäile niihin seuraavalla kerralla.

On myös tärkeää kertoa, että robotti-imurit ovat todella edullisia nykyään.

Mitä ne voivat tehdä?

Yleisesti ottaen kaikki imurit pystyvät käsittelemään puulattioita ja lemmikkieläinten karvoja ongelmitta. Robottimallit ovat erikoistuneet moppaukseen ja lakaisuun. Ne eivät ime likaa ja roskia samalla tavalla, mutta saavat sen sijaan parkettilattiat puhtaiksi ja kiiltäviksi. Joissakin imureissa on paikka mopille, mutta ne eivät aina ole yhtä tehokkaita.

Et luultavasti halua vahtia imuriasi. Tämän takia haluat imurin, joka osaa siivota lattiaa ilman valvontaa. Imuri ei ehkä esimerkiksi osaa erottaa maton reunaa esteestä ja kieltäytyvät kulkemasta sen yli.

Useimmat robotti-imurit ovat luotettavia tavallisen kodin roskan kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, osaavatko ne imeä likaa tai karvoja. Robotit käyttävät satunnaista siivousrytmiä, eli ne kulkevat saman paikan yli monta kertaa, mutta niiltä kestää kauemmin siivota. Metodiset siivoajat eivät käytä niin paljoa aikaa, mutta käyvät huoneen läpi vain kerran.

Useimmat robotti-imurit sisältävät latausaseman ja ne osaavat ladata itseään. Valitse lattialta robotille sopiva paikka ja se palaa sinne itsestään akun loppuessa. Robotti istuu laturissa, kunnes sen akku on täynnä ja se jatkaa työtä samasta paikasta. Voit myös asettaa aikatauluja, joiden mukaan robotit siivoavat. Tällä tavoin voit asettaa siivouksen esimerkiksi ajalle, kun et ole kotona. Voit välttää siis fyysistä kontaktia imurin kanssa tyhjentämiseen asti.

Robotti-imurin yksi suurimmista eduista on niiden hiljaisuus. Ne ovat myös käteviä, koska ne toimivat itsenäisesti. Robotti-imuria voi säilyttää sängyn tai kaapin alla, kun taas perinteinen imuri vie paljon tilaa. Robotti-imurin huono puoli on se, että imuroinnissa kestää kauemmin sen koon takia. Ne ovat myös suhteellisen kalliita.

Robotti-imureiden historia

Vuonna 1996 Electrolux julkaisi ensimmäisen robottipölynimurin, Electrolux Trilobiten. Se toimi hyvin, mutta sillä oli usein ongelmia esineisiin törmäämisen kanssa, eikä se ylettynyt seinien reunoille tai kaappien alle jättäen jotkin alueet puhdistamattomiksi. Tämän seurauksena tuote epäonnistui markkinoilla ja sen tuottaminen lakkautettiin.

Vuonna 2001 Dyson rakensi ja esitteli robotti-imurin nimeltä DC06. Sen korkean hinnan takia sitä ei kuitenkaan julkaistu myyntiin.

Vuonna 1990 kolme robotistia, Colin Angle, Helen Greiner ja Rodney Brooks, perustivat iRobotin. Yritys oli alun perin tarkoitettu robottien valmistamiseen sotilaskäyttöön. Se lanseerasi Roomban vuonna 2002, joka pystyi vaihtamaan suuntaa kohdatessaan esteen, havaitsemaan likaiset paikat lattialla ja tunnistamaan jyrkät pudotukset estääkseen putoamisen alas portaita. Roomba osoittautui ensimmäiseksi kaupallisesti menestyväksi robotti-imuriksi. Vuonna 2005 iRobot esitteli Scooban, joka pystyi pesemään kovat lattiat.

Vuonna 2010 laserkartoitus tuli markkinoille. Tämän avulla on mahdollista navigoida suoria linjoja pitkin perinteisen navigoinnin sijaan.

Vuonna 2015 esiteltiin kamerakartoitus.

Mitä on robotti-imurin kartoitus?

Robotti-imurin kartoitus on ominaisuus, jonka avulla robotti voi luoda tarkan kartan (pohjapiirroksen) talostasi. Kartan avulla luodaan kaikista paras reitti talosi puhdistamiseen ilman, että siitä puuttuu pisteitä. Se auttaa myös robottia tietämään, missä sen pitää puhdistaa ja missä on jo puhdasta.

Robotti-imuri, joka liikkuu esteiden läpi

Sen sijaan, että robotti liikkuisi satunnaisesti talossasi, kunnes akku loppuu (kuten halvat robotti-imurit), kartoittavat robotti-imurit käyvät läpi järjestelmällisesti puhdistusalueen luomansa kartan mukaisesti. Tämän tyyppiset koneet eivät myöskään mene samoihin paikkoihin kahdesti, mikä tehostaa navigointia ja auttaa saamaan työn nopeammin valmiiksi. Suurimmalla osalla tällaisista laitteista on kyky tallentaa ja näyttää kartta sovelluksen kautta, joidenkin kehittyneimpien mallien avulla voit seurata robotin toimintaa reaaliajassa, asettaa virtuaalisia rajoja, piirtää puhdistettavia vyöhykkeitä.

Mitä robotti-imurit käyttävät kartoitusta?

Markkinoilla on paljon robotti-imureita, mutta mistä voit tietää, mikä niistä käyttää kartoitustekniikkaa? Ensimmäiset imurit käyttivät satunnaista navigointia. Tämä toisinaan johti siihen, että yksikkö jätti paikkoja välistä puhdistuksen aikana tai ei pystynyt löytämään tukiasemaa latausta varten. Se ei myöskään toimittanut käyttäjälle historiaa siitä, mitkä tilat on puhdistettu ja mitkä eivät. Yleensä kartoittavat robotti-imurit ovat kalliimpia kuin satunnaisella puhdistusmallilla varustetut robotti-imurit. Tällaisissa laitteissa käytetään erityistä anturia, joka auttaa luomaan tarkan kartan. Mallit, joissa on useita pohjapiirroksia, voivat tallentaa useita pohjapiirroksia kodistasi. Niissä on myös virtuaaliset No-Go-alueet, jotka asettavat rajoja paikkoihin, joihin et halua imurin menevän.

Kannattaa kysyä myyjältä lisätietoja robotin kartoitustoiminnoista.

Jakaisin kartoituksella toimivat imurit kolmeen kategoriaan:

 • Lidar-pohjainen kartoitus.T√§llaisilla laitteilla on ‚Äútorni‚ÄĚ laitteen p√§√§ll√§, joka k√§√§ntyy ja skannaa ymp√§r√∂iv√§√§ aluetta LDS (Laser Distance Sensor) -sensorilla ja luo tarkan kartan ymp√§rist√∂st√§. Lidarin kanssa toimivat imurit luovat kaikista tarkimman kartan ja niiden navigointi on parempaa muihin malleihin verrattuna.
 • Kameraan perustuva kartoitus.Kameralla tai ToF (time-of-flight) -sensorilla varustetut robotit ottavat kuvia ymp√§rist√∂st√§√§n ja luovat kartan kodista. T√§m√§ teknologia on melko tarkkaa, mutta siin√§ on suuri haittapuoli: robotti ei toimi pime√§ss√§.
 • Gyroskooppi/nopeusmittari -pohjainen kartoitus.Halpa teknologia, joka k√§ytt√§√§ gyroskoopin ja nopeusmittarin kaltaista teknologiaa mittaa et√§isyytt√§ ja kulmaa esineisiin kotonasi. Gyroskoopilla varustetut imurit luovat usein ep√§tarkan kartan, eik√§ navigointi ole yht√§ tehokasta Lidariin tai kameraan verrattuna.
 • Yhdistetyt sensorit.Joissain laitteissa on yhdistelm√§ kahdesta tai kolmesta yll√§mainitusta sensorista.

Siivoustilat

Robotti-imurilla on monta erilaista puhdistustilaa, joihin kuuluu yleensä:

 • Auto. T√§m√§ on k√§tev√§ tila yleiseen puhdistukseen. T√§m√§ tila toimi yleens√§ kunnes akku loppuu.
 • Spot. T√§ll√§ tilalla imuri voi puhdistaa tietyn likaisen kohdan.
 • Turbo. T√§ll√§ tilalla imuri ker√§√§ suurimman osan kaikesta liasta, mutta se on √§√§nekk√§√§mpi.
 • Edge. T√§m√§n tilan avulla imuri puhdistaa reunoja & kulmia.
 • Quiet. T√§m√§ tila v√§hent√§√§ √§√§nt√§ imuroinnin aikana. Se on k√§tev√§ ollessasi yksin kotona.
 • Kauko-ohjaus. K√§ytt√§j√§ voi ohjata imuria itse haluamaansa suuntaan.
 • Wet mopping. Jotkin mallit osaavat mopata imurin kanssa yhdell√§ kertaa. Robottimoppi selvi√§√§ monista pinnoista ja siin√§ on monia erilaisia omia puhdistustilojaan, joiden avulla voit lakausta, imuroida ja mopata tai kastella lattioita. Robotti selvi√§√§ paremmin kovalla pinnalla, kuten puulattialla, laminaatilla tai laatoilla.

Joitain malleja voi ohjata sovelluksen kautta Wi-Fi verkon kautta älypuhelimesta tai kodin automointilaitteesta, esim. Amazon Alexa ja Google Assistant.

On myös olemassa itsetyhjentäviä malleja, jotka osaavat tyhjätä roskasäiliön.

Mitä pitää mielessä robotti-imuria ostaessa?

Vertaa hintaa ja toimintoja, jotka saat tällä hinnalla.

Vertaa teknisiä tietoja, kuten akun kapasiteettia, imutehoa (kaksi tärkeintä indikaattoria), korkeutta (varmista, että robotti pääsee sohvan ja huonekalujen alle), kokoa, nopeutta (jotkut robotit toimivat nopeammin kuin toiset), harjoja, meluastetta, magneettinauhoja tai virtuaaliseiniä, sovellusten hallintaa ja suojausta, Internettiä, kaukosäädintä, navigointia, työskentelyn kestoa täydellä akulla ja akun latausaikaa. Tarkista myös takuuaika ja varaosien saatavuus.

Tästä löydät joitain neuvoja

Akku

Akun kesto on tärkeä mittari riippuen kotisi koosta. Useimmat robotti-imurit voivat toimia vähintään 60-70 minuuttia, minkä pitäisi riittää pieniin koteihin ja asuntoihin. Jos kotisi on suurempi, kannattaa harkita robotti-imuria, jonka akku kestää vähintään 90 minuuttia, jotta se voi siivota jokaisen huoneen yhdellä latauksella. Jotkut robotit menevät asemaan itse ja jatkavat työtä latauksen jälkeen.

Toinen huomio akunkestoon: Numero kertoo usein ajan normaalitilalla. Korkea teho tai muut tilat voivat vähentää määrää.

Mistä ostaa robotti-imuri

Usein ajatellaan, että robotti-imuri on kuin mikä tahansa laite. Se toimii seuraavat viisi vuotta. Valitettavasti näin ei ole, koska robotti tekee työtä monta tuntia joka päivä. Kilometrimäärä kasvaa suureksi kuukaudessa. Tämä johtaa myös monien osien rikkoutumiseen. Katso myyjän takuu ja erilaisten varaosien saatavuus.

Onko tarjolla sovellusta?

Tämä voi vaikuttaa vain pikkutekijältä, mutta sovellus antaa paljon. Saat paljon vaihtoehtoja etenkin edistyneimmillä malleilla. Voit asettaa sovelluksen kautta aikataulun robotille, seurata sen kulkua kartalta ja katsoa mitkä paikat on jo puhdistettu. Joissain tapauksissa voit myös osoittaa kiellettyjä alueita robotille. Voit valita pesun tehokkuuden ja käskeä robottia puhdistamaan ollessasi poissa kotoa.

Moppaustoiminto

Varmista, että robotti osaa mopata, saadaksesi kaiken irti robotista. Monet robotti-imurit imevät pölyä ja moppaavat samaan aikaan. Tässä tapauksessa robotilla on sekä vesisäiliö että pölysäiliö.

Mitkä ovat yhteyksien edut?

Useimmat Wi-Fi imurit voidaan ohjelmoida ja hallita älypuhelimen kautta. Jotkut voidaan aktivoida jopa Amazon Alexa tai Google Assistant -äänikomennoilla.

Laadukkaat robotit voivat luoda tilastoja ja karttoja puhdistetuista alueista. Jotkut osaavat luoda henkilökohtaisen pohjapiirroksen, mikä poistaa virtuaalisten seinien tarpeen kodin rajoittamiseksi.

Ohjelmistopäivitykset

Jotkin laitteet voivat vastaanottaa päivityksiä langattomasti.

Robotti-imurit ovat kehittyneet imuroinnissa viimeisimpien vuosien aikana. Koska monet imurit toimivat verkon kautta, kannattaa myös ajatella tietojen yksityisyyttä ja imurin yhteyden turvallisuutta.

Johtopäätös

Toivottavasti tiedät nyt kaiken robottiimureista ja olet valmis valitsemaan yhden. Aloita tästä. Lupaamme, ettet tule pettymään.

Scroll to Top