Miksi ostaa meiltä?

Robottipölynimurien hyökkäys jokapäiväiseen elämäämme on ollut nopeaa ja ratkaisevaa. Älykkäitä robottipölynimureja tuottaa jo suuri joukko suurempia ja pienempiä teknologiayrityksiä ympäri maailmaa. Miksi laitteitamme pitäisi suosia, kun kyse on tästä valinnasta? Tehdään tämä selväksi.

Testatut robottipölynimurit

Olemme käyttäneet kaikkia valikoimamme laitteita ja kokeilleet niiden ominaisuuksia. Se on myös todella hyvin korjattu kone ja voit katsoa sitä itse sosiaalisen median viesteissämme. Videoita ja kuvia robottikyvyistä löytyy instagram-, youtube- tai Facebook-sivuiltamme.

Ilmainen ja ERITTÄIN nopea toimitus

Robottien toimitus on 100% ilmainen. Lisäksi se on myös erittäin nopea, koska meillä on kaikki tuotteet varastossa ja jos teet tilauksen työpäivänä ennen klo 15.00, laitamme robotin tien päälle samana päivänä.

Parhaat hinnat

Laitteidemme hinnat ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät, emme sano sitä turhaan. Niin se oikeasti on.

Robottipölynimuri M7 Pro on verrattavissa maailman tunnetuimpiin valmistajiin, mutta se on hinnaltaan huomattavasti halvempi. Kaikkien älykkäiden ominaisuuksien lisäksi robotin voi ostaa myös käsittelylaitokseksi. Kaiken kaikkiaan tämän koneen hinta on kaksi kertaa halvempi kuin Roomba s9+, jossa on myös käsittelylaitos.

Proscenic U6 on vaihtoehto niille, jotka haluavat superälykästä konetta, mutta eivät ole kiinnostuneita käsittelylaitoksesta ja tekevät mieluummin sekä märkäpesun että lattian samanaikaisesti. Toisin kuin M7, U6:n pinta on tyylikkään harmaa, mutta kehitetystä märkäpesuominaisuudesta johtuen se ei ole yhteensopiva hoitoaseman kanssa.

Proscenic 850T on edullinen kone, jonka ominaisuudet ovat verrattavissa robotteihin keskimääräisessä hintaluokassa. Se imee ja sillä on myös moppitoiminto. Se on loistava laite vain 349 eurolla. Samassa ”kilpailuluokassa” robottipölynimurit maksavat kilpailijoille 400-500€ ympyrässä.

Kätevä tuotteen palautus

Mietit robotin ostoa uudelleen? Ei hätää! Vie kone takaisin Postipakettiterminaaliin 14 päivän kuluessa ja syötä se samalla koodilla kuin se, jonka sait. Tuotteen palauttaminen ei voisi olla helpompaa

Kiinteä takaus

Kaikilla tuotteillamme on vuoden tehdastakuu ja kahden vuoden oikeus tehdä valituksia Euroopan unionin lainsäädännön nojalla. Takuutyöt tekee virolainen ammattilainen nopeasti ja luotettavasti.

Varaosat ja kulutusosat toimitetaan nopeasti

Meillä on kaikki kulutushyödykkeitä (HEPA-suodattimet, harjakset) paikan päällä. Kaikki, mitä tarvitset robottipölynimuriin, voidaan tilata meiltä nopeasti. Etkö löytänyt sopivaa lisävarustetta? Kirjoita meille info@mybot.ee, niin hankimme sen sinulle.

Luotettava

Olemme todellinen Virossa toimiva yritys. Voit olla varma, että voit ratkaista ongelmasi ongelmien varalta.

 

Scroll to Top