Mamibot PreVac 650 robotti imuri

Mamibot PreVac 650

Mamibot PreVac 650 on hinta-laatusuhteeltaan mielestämme tällä hetkellä paras robottipölynimuri. Sillä on kaikki mitä hyvä robottipölynimuri tarvitsee: se imee hyvin, se on yhteensopiva sovelluksen kanssa ja se myös pesee. Seuraavassa postituksessamme kerromme yksityiskohtaisemmin Mamibot PreVac650:n ominaisuuksista.

Mamibot PreVac 650 Plussat

Kuten jo mainitsin, PreVac 650 osaa imuroinnin lisäksi myös pestä lattioita. Tämä on tärkein ominaisuus, joka erottaa sen muista samanlaisista koneista. Se peseekin lattiat aika hyvin. Tulos ei tietenkään ole ihan samaa laatua kuin itse käsin mopilla pestessään, mutta se on silti vallan hyvä.

Esimerkiksi omat lapseni juoksevat hampaitaan harjaten jatkuvasti ympäri huoneita ja tiputtavat hammastahnatäpliä kaikkialle. Testailuni aikana selvisivät Mamibotit niistä tahroista ongelmitta.

Joten niiden pesuominaisuus ei ole vain kerskailua, vaan oikeasti toimikin kunnolla.

Mamibot PreVac 650:n pölysäiliöön mahtuu 600 ml pölyä ja erilliseen vesisäiliöön mahtuu 300 ml vettä. Sillä vedellä pystyy se siivoamaan kaksi tuntia.

Robotilla on 2600 mAh litiumioniakku, joka kestää enintään kaksi ja puoli tuntia. Jos akku tyhjenee siivouksen aikana, palaa robotti itse latausasemalle latautumaan sekä sen jälkeen jatkaa siivousta siitä mihin siivous keskeytyi.

Mamibot Prevac 650 robottipölynimuri on ohjelmoitu aina ensin imuroimaan kotisi lattiat ja sitten pesemään. Tämä estää mikrokuitukangasta likaantumasta ja työntämästä pölyä sen edellä.

Mamibot Prevac 650 on älykäs robotti ja totta kai yhteensopiva sovelluksen kanssa, jossa voit asettaa sen siivouskalenterin, käskeä sen aloittaa/lopettaa siivous tai jopa itse ohjata sitä nuolilla.

8,8 senttimetrisellä korkeudellaan se pääsee puhdistamaan useimpien kaappien ja sänkyjen alta, johon korkeammat robotit eivät pääse. Tässä asiassa on kyllä vielä parempi sen kallein veikkonsa ExVac 680S, jonka korkeus on vain 8,1 senttimetriä.

Mamibot PreVac650 ylittää jopa 2 senttimetriä korkeat esteet.

Mamibot PreVac650 sopii myös lemmikkien omistajille, koska systemaattisella puhdistuksella se poistaa suurimman osan lemmikkikarvoista. Jos imuroinnin jälkeen jotkut karvat jäävätkin vielä johonkin, niin poistuvat nekin lattianpesun myötä.

Mamibot PreVac 650 Miinukset

Se ei ole huippuhintaluokan robottipölynimuri, siten se ei ole kaikissa yksityiskohdissa yhtä hyvä kuin kalliimmat robotit. Mikään sen ominaisuuksista ei kuitenkaan ole dramaattisesti huonompi kuin huippuluokan koneilla.

Sillä ei ole kotisi kartoittamisen ja muistamisen toimintoja, siten et voi sovelluksessa asettaa sille virtuaalisia seiniä tai lähettää sitä siivoamaan tiettyä huonetta.

Lisäksi ei ole sillä ulkoista pölysäiliötä, johon se tyhjentäisi itse oman sisäisen pölysäiliönsä sen täyttyessä, samalla sellainen ulkoinen pölysäiliö onkin vain kalliimmilla iRoboteilla.

Mamibot PreVac 650 Päätös

Jos et halua yli 1000 euroa maksavaa robottipölynimuria etkä kaipaa kaikkia viimeisimpiä keksintöjä ja ominaisuuksia, mutta haluat erittäin hyvää puhdistusta luotettavalta koneelta, on Mamibot PreVac 650 juuri sinua varten. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista, ellei paras robottipölynimuri tässä hintaluokassa.

Osto-opas

Suomessa on Mamibotin virallinen jälleenmyyjä esimerkiksi mamibot.fi.

Mahdollisesti pystyy ostamaan robotti-imureita muualtakin ja halvemmalla, mutta kahdesta syystä suosittelemme aina ostaa valtuutetulta maahantuojalta tai jälleenmyyjältä:

  1. Ostaessasi virallisen myyntikanavan kautta saat tuotteelle sataprosenttisesti varman takuun. Alibabit, robotcenter:it tms. eivät välttämättä tarjoa mitään tukea ongelman sattuessa tai käskevät lähettämään tuotteen heille, joka on puolestaan kallis, aikaa vievä ja ärsyttävä. Oleellista on myös muistaa, että Suomen edustus ei yleensä huolla epäilyttävien kanavien kautta ostettuja robotteja. Valtuutetulta maahantuojalta tai jälleenmyyjältä ostetulla Mamibot PreVac 650:lla on takuuaika viisi vuotta.
  2. Mamibotin Suomen edustuksella on myös teknikko, siten ratkaisee virallinen jälleenmyyjä kaikki ongelmat robotti-imurisi vastaanottamisen jälkeen. Tämä on sinulle stressitöntä ja ongelmatonta.

Mamibot PreVac 650 -robottipölynimurin voit ostaa napsauttamalla täällä tai alla olevaa painiketta.

NB! Kun käytät bonuskoodia “robottiimuri10” ostoksesi yhteydessä, saat heti lisää 10% alennuksen ostoksestasi.

Tämä koodi on voimassa tietomme mukaan, mutta vain tietyn ajan, joten toimi melko nopeasti!

TARKISTA HINTA VIRALLISEN MYYJÄN KOTISIVUILTA TÄÄLTÄ

Scroll to Top