Mamibot ExVac 680S robotti imuri

Mamibot ExVac 680S

Useimmat robottipölynimurit vain imevät pölyn lattialta ja siinä kaikki. Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 sekä imee ja pyyhkäisee että sen jälkeen myös pesee lattiat. Ja se tekee sen hyvin.

Mamibot ExVac 680S Plussat

Mamibot-robottipölynimureiden kohdalla on aloitettava niiden pesutoiminnosta. Maailmassa on hyvin vähän koneita, jotka lattialta pölyn imemisen lisäksi myöhemmin myös pesevät lattian. Jos ne tekevätkin niin, emme ole koskaan tavanneet sellaista, joka selviäisi siitä hyvin.

Mutta Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 selviää siitä hyvin. Kokeemme aikana pölyn imemisen jälkeinen lattianpesu antoi erittäin hyvän tuloksen ja täydensi ensimmäistä imuroinnin vaihetta täydellisesti. Minulla on kotona paljon karvoja pudottava kissa sekä lapseni aiheuttavat jatkuvasti valkoisia pilkkuja tammiparkettiin, kun juoksevat ympäri huonetta harjaten hampaitaan. Suurin osa kissakarvoista katosivat jo imuroinnin myötä, mutta hammastahnan täplät hävisivät lattialta nimenomaan pesun jälkeen.

Mamibot ExVac680S Smarteye:n pölysäiliöön mahtuu 600 ml pölyä ja erilliseen vesisäiliöön mahtuu 370 ml vettä. Lattianpesu tapahtuu erityisellä mikrokuitukankaalla, joka on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Jos pesuainetta ei käytetä, pesutoiminnon pitäisi sopia kaikentyyppisille lattioille. Jos haluat käyttää myös jonkinlaista pesuainetta, sinun on ensin tarkistettava lattiavalmistajalta, mitä ja kuinka paljon voit käyttää. Robotti on älykäs eikä ryhdy pesemään mattoja.

Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 pystyy käsittelemään hyvin suunnilleen 200 neliömetrisen alan. Sen akku kestää noin 2 tuntia ja jos akku tyhjenee siivouksen aikana, palaa robotti itse latausasemalle latautumaan sekä sen jälkeen jatkaa siivousta siitä mihin siivous keskeytyi.

Mamibot ExVac680S Smarteye on vain 8,1 senttimetriä korkea eli se mahtuu puhdistamaan useimpien sänkyjen ja sohvien alta. Minulla on kotonani Neato D7 ja se ei pääse esimerkiksi sänkyni alle, koska sen anturi ymmärtää sen pohjan korkeudeksi 10 senttimetriä, minkä vuoksi se aina juuttuu sänkyni alle.

Mamibot ExVac 680S ylittää jopa 2 senttimetriä korkeat kynnykset, joten sen pitäisi pärjätä ongelmitta jokaisessa suomalaisessa kodissa.

Mamibot ExVac 680S sopii allergikoille, koska sillä on huipputeknologinen HEPA-suodatin, joka ainakin kirjojen mukaan poistaa 99 % allergisesta aineesta lattialta.

Robotilla on Gyro-navigointijärjestelmä (mitä ihmeessä se tarkoittaakin) sekä kartoitusohjelma, joka tavalliselle ihmiselle käännettynä tarkoittaa, että ensimmäisten siivousten aikana robotti tekee tarkan kartan kodistasi, joten jatkossa se tietää tarkalleen mistä jatkaa kesken jäänyttä työtään. Kiitos siitä on myös mahdollista laittaa sovelluksen kautta se siivoamaan vain yhtä huonetta tai tiettyjä huoneita.

Sovelluksessa voi ilmeisesti määrittää siivouskalenterin sekä muut erilaiset asetukset (siivousteho, siivoustyyli, aloita/lopeta siivous, tietyn huoneen/alueen siivous, virtuaaliset seinät jne.).

Lisäksi on ExVac680S:llä myös porrasanturi, joten jos käytät sitä toisessa kerroksessa, se ei suorita itsemurhaa portaissa.

Mamibot ExVac 680S Miinukset

Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 -robottipölynimuria testatessamme ei ilmennytkään mitään erityistä miinusta. Paitsi jos olet huippumukavuutta arvostava henkilö, sillä ExVac680S:llä ei ole ulkoista pölysäiliötä (kuten on iRobot Roomba i7+ ja iRobot® Roomba s9+ -roboteilla), johon se tyhjentäisi itse oman sisäisen pölysäiliönsä sen täyttyessä, samalla sellainen ulkoinen pölysäiliö onkin ainoastaan muutamalla robotti-imurilla.

Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 -robottipölynimurin hinta on tietysti aika korkea, mutta tämä on tavallista huippuluokan robottien tapauksessa, ja koska se on Mamibotin huippumalli, joutuukin tästä hyvästä koneesta pulittamaan kunnolla.

Kaiken kaikkiaan se selviää kaikista robottipölynimurin perustoiminnoista erittäin hyvin.

Päätös

Jos arvostat mahdollisimman hyvin ja kunnolla puhdistettua lattiaa sekä hinta ei ole sinulle tärkeä, on Mamibot ExVac680S Smarteye 3in1 juuri sinua varten. Erilaisilla toiminnoillaan se puhdistaa lattiasi kiistatta paremmin kuin mikään muu robottipölynimuri.

Osto-opas

Suomessa on Mamibotin virallinen jälleenmyyjä esimerkiksi mamibot.fi.

Mahdollisesti pystyy ostamaan robotti-imureita muualtakin ja halvemmalla, mutta kahdesta syystä suosittelemme aina ostaa valtuutetulta maahantuojalta tai jälleenmyyjältä:

  1. Ostaessasi virallisen myyntikanavan kautta saat tuotteelle sataprosenttisesti varman takuun. Alibabit, robotcenter:it tms. eivät välttämättä tarjoa mitään tukea ongelman sattuessa tai käskevät lähettämään tuotteen heille, joka on puolestaan kallis, aikaa vievä ja ärsyttävä. Oleellista on myös muistaa, että Suomen edustus ei yleensä huolla epäilyttävien kanavien kautta ostettuja robotteja. Valtuutetulta maahantuojalta tai jälleenmyyjältä ostetulla Mamibot ExVac 680S:lla on takuuaika viisi vuotta.
  2. Mamibotin Suomen edustuksella on myös teknikko, siten ratkaisee virallinen jälleenmyyjä kaikki ongelmat robotti-imurisi vastaanottamisen jälkeen. Tämä on sinulle stressitöntä ja ongelmatonta.

Mamibot Mamibot ExVac 680S -robottipölynimurin voit ostaa napsauttamalla täällä tai alla olevaa painiketta.

NB! Kun käytät bonuskoodia “robottiimuri10” ostoksesi yhteydessä, saat heti lisää 10% alennuksen ostoksestasi.

Tämä koodi on voimassa tietomme mukaan, mutta vain tietyn ajan, joten toimi melko nopeasti!

TARKISTA HINTA VIRALLISEN MYYJÄN KOTISIVUILTA TÄÄLTÄ

Scroll to Top