Deebot Ozmo 950

Robotti-imuri Ecovacs Deebot Ozmo 950 siivoaa puolestasi

Robotti-imuri Ecovacs Deebot Ozmo 950-robotti-imuri siivoaa kodin puolestasi monipuolisilla toiminnoillaan. Deebot sekä imuroi että moppaa lattiat ja säästää näin aikaasi. Parannellun tekniikkansa ja suuremman imutehonsa ansiosta robotti-imuri puhdistaa järjestelmällisesti ja tehokkaasti kaikenlaiset lattiapinnat sekä matot. Robotti imuri voi siivota kotisi silloinkin, kun et itse ole paikalla.

Parannellut ominaisuudet

Ecovacsin Deebot Ozmo 950-robotti-imurin uusi paranneltu Smart Navi™ 3.0- navigointijärjestelmä auttaa robottia mittaamaan kotisi huoneiden etäisyyksiä. Lasertekniikan avulla robotti liikkuu huonetiloissa älykkäästi ja määrittää itselleen tehokkaimman puhdistusreitin, minkä ansiosta kaikki lattiapinnat tulevat varmasti siivotuiksi. Robotti luo kodistasi automaattisesti pohjakartan ja paranneltu tekniikka mahdollistaa useamman pohjakartan tallentamisen robotin muistiin. Näin se tunnistaa parhaimmat reitit seuraavallakin siivouskerralla. Uusitun ajomekanismin avulla se suoriutuu jopa 2cm korkeiden kynnysten yli. Robotti havaitsee tiellään olevat huonekalut ja muut esteet. Se kiertää esteet älykkäästi ja havaitsee myös portaikot putoamatta niihin. Sen reunapehmusteet suojaavat huonekaluja kolhuilta siivouksen aikana.

Deebot Ozmo 950-robottia ohjataan älypuhelimen mobiilisovelluksella. Ajastintoiminnon avulla robotin voi ohjata siivoamaan milloin tahansa, myös etänä. Robotti osaa puhdistaa kodin lattiat omatoimisesti ja itse voit tulla valmiiksi siivottuun kotiin. Mobiilisovelluksella voit seurata siivoustilaa ja siivouksen sujumista eikä sinun tarvitse olla kotona paikan päällä. Sovelluksella voi määrittää kodin pohjakartalle virtuaaliset rajat, joita Deebot noudattaa siivouksensa aikana. Voit esimerkiksi rajata siivouksen pienelle tai usein käytetylle alueelle, jolloin robotti siivoaa ainoastaan tämän alueen. Robotin toiminta-alueen ulkopuolelle voi rajata vaikkapa lasten leikkialueen, lemmikkieläinten ruoka-astiat tai muut tarvittavat alueet. Deebot toimii myös ääniohjauksella ja se antaa itse säännöllisesti ilmoituksia päivityksistään ääniviesteillä.

Säädettävä imuteho takaa puhtaan kodin

Deebot-robotin toimintaominaisuuksiin sisältyy 3 erilaista imutehoa, joita vaihtamalla on helppo valita sopivin imuteho jokaiselle lattiatyypille ja kaikenlaisille siivoustehtäville. Normaali imuteho soveltuu hyvin päivittäiseen siivoukseen. Normaalia imutehoa jopa 150 kertaa voimakkaampi imuteho puhdistaa tehokkaasti sitkeimmänkin lian. Robotti havaitsee automaattisesti matot ja lisää imutehoa puhdistaakseen ne perusteellisesti. Kaksi sivuharjaa tehostavat omalta osaltaan siivoustulosta. Robotti pystyy imuroimaan lian jopa 4mm syvistä lattian raoista ja halkeamista. Siinä on tilava 430ml kokoinen pölysäiliö ja robottiin kuuluvat myös imurointilisälaitteet. Suoraimu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hiusten imuroimiseen ilman tukkeutumisen vaaraa. Pääharja puolestaan on ihanteellinen mattojen syväpuhdistamiseen.

Robotti-imurin pitkään kestävä akku mahdollistaa sen toiminta-ajaksi jopa 200 minuuttia. Tämä aika riittää helposti suurenkin pinta-alan siivoamiseen. Robotti osaa ladata itsensä automaattisesti latausasemallaan, kun akku alkaa käydä vähiin. Latauksen jälkeen robotti jatkaa siivousta samasta kohdasta mihin se jäikin. Näin se pystyy siivota järjestelmällisesti jokaisen alueen eikä mikään kohta jää ilman puhdistusta. Robotti myös palaa itsenäisesti takaisin latausasemalleen lopetettuaan siivouksensa. Kodin langattoman verkon kautta robottiin latautuu automaattisesti uusimmat toiminnot ja laiteohjelmistopäivitykset.

Pienikokoinen Deebot-robotti mahtuu puhdistamaan ahtaimpiakin paikkoja. Ollessaan 93mm korkea se imuroi kätevästi myös sohvien aluset ja muut vaikeammin siivottavat paikat. Deebot painaa 4,4kg, jolloin se on huomattavasti perinteistä imuria kevyempi ja helpompi siirrellä. Se mahtuu pieneenkin kotiin eikä vie kaappitilaa perinteisten imureiden tavoin. Robotin äänitaso on matala 66dB, joten sen hiljainen siivousääni ei häiritse kodin muita päivittäisiä toimintoja. Robotti on ihanteellinen allergiakoteihin, sillä siinä on erittäin tehokas suodatin. Tehokas suodatin vähentää huomattavasti huoneilman haitallisia hiukkasia ja allergeeneja sekä siitepölyä siitepölyaikoina. Lemmikkikodeissa suodattimesta on myös suuri hyöty, sillä se vähentää tehokkaasti huoneilman eläinpölyä ja hilsettä.

Kokemuksia Ecovacs Deebot Ozmo 950-robotti-imurista

Seuraavaksi voit lukea Ecovacs Deebot Ozmo 950 kokemuksia, joita laitteen käyttäjät ovat antaneet.

– Olen ollut tyytyväinen Ecovacsin deebot ozmo 950-robotti-imuriin ja voin suositella sitä muillekin. Se on vähentänyt tuntuvasti siivoamisen tarvetta ja lisännyt vapaa-aikaani. Pienenä laitteena se on mahtunut kivasti huonekalujen alle ja ahtaisiin paikkoihin. Hyvinä puolina pitkään kestävä akku, hiljainen ääni, helppo huoltaa, järjestelmällinen navigointi ja tekee hyvää jälkeä siivouksessa. Huonona puolena on vain se, että jättää joskus jonkun paikan siivoamatta jostain tuntemattomasta syystä. Tällä imurilla on kuitenkin saanut vastinetta rahoilleen.

– Loistava navigointikyky. Hämmästyin miten sujuvasti se väistelee esteitä ja miten hyvä se on suunnistamaan huoneissa. Samaan aikaan se osaa tehdä mahtavaa jälkeä. Voin keskustella samaan aikaan perheen kanssa tai puhelimessa eikä sen häärääminen lähettyvillä häiritse keskustelua mitenkään. TV:n ääntäkään ei tarvitse laittaa kovemmalle vaikka imuri olisi siivoamassa samassa huoneessa.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen. Imurin käyttäminen on helppoa ja asentaminen langattomaan verkkoon oli vaivatonta. Ostos oli kaikinpuolin hyvä. Robotti imuri on päässyt sujuvasti parin sentin kynnyksenkin yli. Se siivoaa tarkasti nurkat ja muut paikat. Sopivan korkuisena mahtuu hyvin sohvien ja muiden huonekalujen alle. Ainut haittapuoli löytyi pölysäiliöstä, joka täyttyy melko nopeaan isossa perheessä ja useiden karvaavien eläinten talossa. Sen ääni on hiljainen. Suosittelen kyllä tätä.

– Alunperin tarkoitukseni oli ostaa aivan toinen merkki, mutta sain myyjältä hyvän suosituksen tästä ja niin vaihdoin tähän parempaan laitteeseen. Tämä olikin oikein tervetullut lisä tähän taloon. Tämä imuri auttaa arjessa niin paljon. Olen itsekin alkanut siivota mielelläni tämän esimerkistä. Itse siivoan muualta talosta ja imuri siivoaa lattiat. Annoin imurille nimenkin, kun siitä on tullut niin tärkeä. Tätä on oikein helppo käyttää ja sillä tulee ihanan puhdasta.

– Voin suositella tuotetta lapsiperheille ja kotiin missä on lemmikkejä. Paksujen mattojen päältä se imuroi helposti. Jos matto on oikein ohut, siinä on sille vähän haastetta onnistua tehtävässään. Imurin siivousjälki on kuitenkin hyvää.

– Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja imureista ja ostimme sitten tämän robotti-imurin. Meillä on kyllä toinenkin imuri, joka on säännöllisessä käytössä. Toinen imuri vain tahtoo jättää roskia mattoihin, mutta tämä robotti-imuri onneksi siivoaa nekin niin tulee puhdasta. Se osaa näppärästi lisätä tehoa imuun kun siivoaa mattoja niin että irtoroskat varmasti irtoavat. Olen perheeni kanssa todella tyytyväinen tähän imuriin ainakin tähän saakka. Parasta tässä on loistava suunnistuskyky, sehän on nopea ja älykäskin tuntuu olevan. Se voi tehdä useita pohjapiirustuksia kahteen kerrokseen. Hyvin osaa imuroida ja mopatakin, vaikka yhtä aikaa. Aluksi annoin sen latautua yön yli ja aamulla se alkoi suunnistaa ympäri huoneita. Se teki itselleen karttaa ja latauspisteellekin osasi mennä ihan itse. Onneksi ostettiin tämä laite.

– Imuri on loistava ostos. Pitkän miettimisen jälkeen päätin hankkia robotti-imurin. Joka päivä ei tarvitse alkaa imuroida ja se helpottaa paljon kodin puhtaana pitämistä. Toimii mahtavasti, vaikka olisi useampikin pitkäkarvainen koira talossa.

– Robotti-imuri on ollut tässä talossa ennenkin, eri merkkiä oli vain silloin eikä se ollut kovin laadukas. Ostin sitten tämän Ecovacsin imurin ja tähän voi olla tyytyväinen.  Tässä on paljon parempi imu ja jotenkin on pätevämmän oloinen laite. Normaali imuteho on tarpeeksi voimakas, mutta itse voi säätää kuinka ison tehon tähän haluaa laittaa. Imurissa on 2 tehokkaampaakin imua. Siivousääni on erittäin hiljainen, siitä plussaa. Puhelimessakin pystyy puhumaan eikä se häiritse puhelua. Tämä imuri tekee siivouksen nopeasti ja näppärästi. Lisäksi se on hyvä navigoimaan huoneesta toiseen.

– Hankin tämän vähän aikaa sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Hyvä lisä tässä on moppaaminen. Ei voi kuin suositella.

Yhteenveto

Ecovacs-robotti-imurin ainutlaatuinen OZMO-moppausteknologia mahdollistaa imuroinnin ja moppauksen samanaikaisesti, mikä tehostaa puhdistustulosta ja säästää huomattavasti siivousaikaa. Deebot havaitsee matot, välttää niitä moppaustoiminnon aikana ja pesee ainoastaan kovat lattiapinnat. Älypuhelimen mobiilisovelluksen avulla voit säädellä moppauksen aikana veden määrää erilaiset lattiapinnat huomioiden, jolloin liika kosteus ei vaurioita herkkiäkään pintamateriaaleja. 240ml kokoinen vesisäiliö mahdollistaa isonkin lattia-alan pesun. Robotin voi säätää moppaamaan sekä märkänä että kuivana. Moppiosa on helposti irrotettava ja pestävä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top