Deebot Ozmo N8 PRO

Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO on luotettava robotti-imuri jokaiseen talouteen

Kiireinen arki aiheuttaa erityisesti lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa sen, että tarve laadukkaalle robotti-imurille on todellinen. Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO ei ole mikä tahansa imuri, vaan nykyaikaisin laite, jolla on monia hyviä puolia. Sen tekniikka ja ominaisuudet tuovat helpotusta myös allergikoille, sillä Deebot Ozmo N8 PRO sekä imuroi että pyyhkii lattiat – samanaikaisesti.

Ecovacs on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu yritys, joka suunnittelee ja tuottaa robotti-imureita. Se on kehittänyt useita patentteja ja niitä käyttävät myös muut laitteiden valmistajat. Tästä syystä Ecovacs on johtavassa asemassa, kun puhumme markkinoiden parhaista robotti-imureista. Tuotteita on myyty jo miljoonia kappaleita, useissa eri maissa.

Robotti-imureiden laadukkuus yltää myös kestävyyteen saakka. Ecovacsin imureilla on kahden vuoden takuu valmistajan lupauksella, joka tarkoittaa sitä, että laitteesta saa pitkäaikaisen apulaisen arkeen.

Ozmo -tekniikka ja muut ominaisuudet

Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO tuo kotitalouksiin entistäkin tehokkaamman vaihtoehdon puhtauden ylläpitämiselle. Ozmo -tekniikka pitää sisällään sen ominaisuuden, että laite pyyhkii lattioita imuroinnin aikana. Sinun tulee ainoastaan täyttää imurin vesisäiliö ja liittää moppausliina siihen kiinni. Tämän jälkeen kotisi puhdistuu entistäkin tehokkaammin. Hyvänä puolena Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO -imurissa on se, että laite automaattisesti säätelee mopin kosteuden tasoa. Kuitenkin, kätevän mobiilisovelluksen avulla voit halutessasi itse säätää monia robotti-imurin ominaisuuksia, kuten juuri sen käyttämän veden määrää.

Kosteustason valinta onnistuu imurilta itseltään, mutta mobiilisovellus tuo sinulle päätäntävallan myös tähän ominaisuuteen. Tasoja on valittavana neljää erilaista ja ne sopivat esimerkiksi puulattialle ja laminaatille. Myös laattojen puhdistus on otettu huomioon, joten Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO on ylivoimainen, kun puhutaan koko kodin siivoamisesta.

Laitteen imuteho on 2600 PA, joka tarkoittaa sitä, että kyseessä on erittäin voimakas teho. Tämän ominaisuuden ansiosta se sopiikin erittäin hyvin lemmikkitalouksiin, joissa on eläinten karvoja siivottavana. Voimakas imuteho yhdistettynä pyyhintätoimintoon takaa sen, että siivouksen jälki on vertaansa vailla.

Älykkyys ja tehokkuus samassa laitteessa

Lapsiperheille Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO tarjoaa myöskin hyvän lopputuloksen siivoukselle sen laserien avulla. Imurin eteen on asetettu lasereita, jotka kartoittavat huonetta ja laitteen ympäristöä koko puhdistuksen ajan. Sinun ei siis tarvitse välttämättä kerätä lasten leluja ennen, kuin robotti-imuri aloittaa puhdistuksen. Se tunnistaa pienimmätkin tavarat lattialla ja osaa taidokkaasti väistellä niitä.

Laserit ovat yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät imurista tehokkaan. Niihin on otettu osaksi uudenlainen TrueDetect 3D -tekniikka, joka mahdollistaa nimensä mukaisesti sen, että imuri käyttää 3D-skannausta siivouksen aikana. Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO kartoittaa asuntoasi jokaisen siivouksen aikana, jotta se voisi reaaliaikaisesti ylläpitää pohjakarttaa, jonka avulla se siivoaa kotisi. Järjestelmällisyys tulee siis hyvin esille laitteen kanssa. Robotti-imuri tietää aina, missä huonekalut sijaitsevat ja se osaa suunnitella siivouksen älykkäästi.

Jos kodissasi on useampi kerros, tämä ei ole Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO -imurille ongelma. Voit hyödyntää laitteen mobiilisovellusta niin, että eri kerrosten pohjakartat löytyvät robotin muistista. Sovelluksen avulla voit myös esimerkiksi valita, minkä huoneen imuri puhdistaa milloinkin, jos koko kodin siivoukselle ei ole silloin tarvetta. Mobiilisovellus antaakin sinulle paljon valinnanvaraa siivouksen osalta ja siksi sen lataaminen on suositeltavaa, kun otat robotti-imurin käyttöön.

Mobiilisovelluksen tuomat edut

Ecovacsin robotti-imurit ovat siitä hyviä, että niiden mukana tulee aina mobiilisovellus, jonka voit ladata puhelimeesi täysin veloituksetta. Sovellus mahdollistaa sen, että voit seurata ja ohjata imuria milloin vain. Ensimmäisen käyttökerran aikana Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO kartoittaa asunnon, jolloin voit seurata sen etenemistä ja mahdollisesti lisätä useamman kerroksen sen tietoihin. Laitteen laserit kuitenkin tekevät suurimman osan työstä automaattisesti, sillä ne kartoittavat huoneiden sijainnit, seinät ja huonekalut samalla, kun imuri kulkee asunnossa.

Mobiilisovelluksen avulla voit seurata robotti-imurin kulkemista reaaliajassa, kun se siivoaa. Näet ruudulla pohjakartan, jonka imuri on luonut ja käyttää sitä ohjeiden antamiseen. Jos haluat rajata asunnossasi alueita, joihin et halua imurin menevän, se onnistuu helposti sovelluksen asetusten avulla. Tämän lisäksi, voit myös ohjata imurin siivoamaan jonkin tietyn huoneen tai alueen, kun tarve siihen tulee eteen. Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO mahdollistaa käyttäjälle sen, että toimivuutta voi säätää useiden erilaisten asetusten avulla.

Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO kokemuksia käyttäjiltä

Jos haluat tietää, mitä mieltä Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO -imurin käyttäjät ovat olleet tuotteesta, voit lukea alta heidän kommenttejaan. Ecovacs on toiminut robotti-imureiden valmistajana jo pidemmän aikaa, joten heillä on paljon kokemusta laadukkaiden tuotteiden valmistuksesta. Tämä näkyy juuri siinä, että laitteita myydään maailmanlaajuisesti ja tyytyväisiä asiakkaita on löytyy jokaisesta.

– Helppokäyttöinen ja tarkka pölynimuri toimii joka ilta ja imuroi aivan fantastisesti! Liikkuu täydellisesti tuolin jalkojen ympärillä ja kulmissa. Moppitoiminto on mukava lisä.

– Erinomainen ostos, johon olen tyytyväinen!

– Erittäin hyvä robotti-imuri. Ostin tämän tuotteen pari viikkoa sitten ja olen erittäin tyytyväinen, moppaa ja imuroi perusteellisesti.

– Helppo puhdistaa ja ladata. Selkeä ääni, joka kertoo milloin se aloittaa ja milloin pitää ladata. Kätevä kun haluaa välttää imuroimista ja selkäkipuja.

– Ostettu joululahjaksi kotiin. Hauska ja toimiva tuote. Käytimme märän mopin kanssa ja lopputulos oli uskomattoman puhdas.

– Nyt minulla on ollut imuri noin 2 viikkoa. Tämä on ensimmäinen robottipölynimurini. Sovellusen asennus oli yksinkertainen, minun piti luoda tili ja se sujui hyvin. Sitten laitoin imurin päälle ja se kulki ympäriinsä ja kartoitti koko kerroksen. Ensimmäisellä kerralla itse kartoitus ei ollut valmis enkä ymmärtänyt miksi, mutta sitten se päivittyi ja sain eri huoneet sovellukseen.

Tämän jälkeen kaikki toimi erittäin hyvin ja suuremmat matot eivät ole ongelma ollenkaan. Se myös lisää imutoimintoa, kun se kulkee mattojen yli, joten ne tulevat erittäin puhtaiksi. Esimerkiksi kun olen tehnyt ruokaa keittiössä, voin käskeä sen imuroida keittiön ja se tapahtuu nopeasti. Moppitoiminto on myös erittäin ylellinen ja helppokäyttöinen.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen. Tärkeintä on saada se kartoittamaan huone ja sitten se toimii hyvin.

Yhteenveto

Parhaan lopputuloksen saamiseksi, Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO sopii jopa 160 m² suurisille asunnoille. Portaikot eivät ole imurille ongelma, sillä se osaa nopeasti kartoittaa kotisi pohjakartan ja pystyy näin järjestelmällisesti siivoamaan oikeat alueet. Se pystyy myös ylittämään noin 2 cm korkeat kynnykset ja puhdistaa matot samalla, kun lattioiden imurointi sekä moppaus hoituvat yhdellä siivouskerralla.

Robotti-imurin säätäminen sovelluksen avulla on vaivatonta, sillä kaikki asetukset ovat helposti saatavilla yhdellä ruudulla. Voit vaikuttaa imutehoon ja kosteustasoon, joten kotisi imuri voi sen jälkeen siivota kotisi vaatimustesi mukaan. Koska Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO sekä imuroi että pyyhkii pinnat, voit vaikuttaa siihen, missä ja miten nämä toiminnot ovat käytössä. Jos haluat, että tietyt huoneet pestään säännöllisesti, voit valita ne helposti kartan avulla siivottaviksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top