Deebot Ozmo U2 Pro

Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro-robotti-imuri lemmikkieläinkotiin

Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro-robotti-imuri on ihanteellinen robotti lemmikkieläinkotiin. Robotti-imuri sekä imuroi että moppaa lattiat ja poistaa lemmikkieläinten karvat tehokkaasti sotkeutumattomalla harjallaan. Deebot navigoi järjestelmällisesti edestakaista siivousreittiään ja sen erityinen imutila poistaa eläinten karvat lisäämällä imutehoa. Robotin mukana tulevaan extrasuureen pölysäiliöön mahtuu roskia ja karvoja normaalia enemmän, mikä helpottaa siivousta lemmikkikodeissa.

Tehokkaat ominaisuudet

Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro-robotti-imurin Smart Move-navigointijärjestelmä auttaa robottia liikkumaan sujuvasti huoneissa. Robotti etenee järjestelmällisesti edestakaista siivousreittiään ja seuratessaan ennalta määrättyä puhdistuskuviota sen siivous on tehokkaampaa ja perusteellisempaa. Deebot navigoi automaattisesti ja siivoaa ennalta määritellyn puhdistusreittinsä ansiosta hyvin sekä pienet kodit että suuremmatkin tilat. Robotti tunnistaa esteet käyttämällä infrapunasensoreitaan. Se välttää esteet sujuvasti ja tunnistaa portaikot putoamatta portaita alas.

Ecovacsin Deebot-robotti on ihanteellinen robotti-imuri lemmikkieläinkoteihin. Siinä on erityinen Pet Care Kit plus Max+-ominaisuus, jonka avulla robotti pystyy poistamaan eläinten karvat erittäin tehokkaasti. Max+-imuteho nostaa imua 2,5-kertaiseksi normaaliin imutehoon verrattuna. Suurempi imuteho sopii hankalien ja runsaiden karvojen imuroimiseen. Max+-tilan syväpuhdistus poistaa raskaankin lian lattiapinnoilta. Imutehoa voi vaihtaa erilaisille pinnoille sopivaksi. Erityiset siivoustilat sopivat erilaisiin puhdistustarpeisiin. Yleispuhdistukseen käy hyvin robotin automaattinen tila. Huonekalujen ja seinien reunat puhdistuvat reunatilatoiminnolla. Robotin eräs puhdistusasetus ohjaa robotin työskentelemään vain yhdellä tietyllä alueella. Kovalle lattiapinnalle on myös oma kovan lattian puhdistustilansa. Robotin 400ml kokoinen pölysäiliö pidentää sen tyhjennysväliä.

Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro sopii jokaiseen talouteen

Deebot on varusteltu mukana tulevalla lemmikkieläintalouksiin suunnitellulla innovatiivisella lisäosapakkauksella. Pakkaus on varta vasten kehitetty lemmikkien karvojen perusteelliseen siivoukseen. Pakkauksessa oleva erikoistunut sotkeutumaton silikoniharja poistaa eläinten karvat tehokkaasti myös karvanlähtöaikana. Kolminkertainen pölynsuodatus pitää haitalliset hiukkaset ja eläinpölyn poissa huoneilmasta. Robotin mukana tuleva Ecovacs-malliston suurin pölysäiliö on jopa 800ml tilavuudeltaan. XL-kokoiseen pölysäiliöön mahtuu hämmästyttävän suuri määrä roskia, karvoja ja pölyä. Erikoissuuri pölysäiliö pidentää huomattavasti tyhjennysväliä ja säästää näin siivousajassa.

Deebot-robotin uudistettu Ozmo Mopping-teknologia tehostaa puhdistusta, kun robotti voi sekä imuroida että mopata lattiat samaan aikaan. Robotin tilavaan vesisäiliöön mahtuu 300ml vettä ja tällä vesimäärällä robotti moppaa helposti jopa 200 neliömetrin kokoisen lattiapinnan.

Deebotin kestävällä akulla se siivoaa 150 minuuttia yhdellä latauskerralla. Robotti osaa palata itsenäisesti  omalle latauspisteelleen, kun sen akku on vähenemässä. Lopetettuaan latauksen robotti jatkaa siivoustehtäväänsä jatkaen siltä puhdistettavalta alueelta mihin se ennen latausta jäikin. Näin se kykenee siivoamaan perusteellisesti ja tarkasti kaikki alueet eikä ainoakaan alue lattiapinnasta jää likaiseksi. Robotti myös osaa palata itse takaisin latauspisteelleen lopetettuaan puhdistustehtävänsä. Siivoustyönsä lomassa se välittää raportteja työskentelystään reaaliajassa.

Deebot-robottia voi ohjata älypuhelimeen asennettavan mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen avulla robotille voi säätää erilaisia siivoustoimintoja. Robotin ajastinominaisuuden ansiosta sen pystyy määrätä siivoustöihin milloin vain haluat, myös etäohjauksella. Ajastinohjattu robotti aloittaa ja päättää siivoamisen tiettyyn aikaan, silloinkin kun olet kauempana kotoa. Deebot osaa siivota puolestasi poissaollessasi ja voit itse vain tulla puhdistettuun kotiin. Mobiilisovelluksen lisäksi Deebotia voidaan ohjata myös ääniohjauksen avulla. Mobiilisovelluksella voit seurata älypuhelimestasi robotin toimintoja ja siivoustilannetta. Sen voi määrittää siivoamaan vain jonkun tietyn alueen tai vaihtoehtoisesti ohjata olemaan siivoamatta jonkin lattiapinnan.

Kokemuksia Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro-robotti-imurista

Seuraavaksi voit lukea lisää siitä, minkälaisia käyttäjien Ecovacs Deebot Ozmo U2 Pro kokemuksia on jaettu.

– Olen käyttänyt imuria nyt kuukauden verran joka päivä. Imurin sovelluksen sain asennettua puhelimeen ilman ongelmia. Kerran viikossa laitan sen moppaamaan niin saan lattiat pestyä. Suurempi pölysäiliö on tosi hyvä kun kodissa on ihmisiä ja eläimiä, joista tulee pölyä. Toki kuraa ja roskaa tulee ulkoakin. Ainoat pisteitä alentavat asiat on, että ääni ei ole kovin hiljainen imuroidessa ja lattia voisi olla vähän kuivempi moppauksen jälkeen.

– Siivosi hyvin huoneeni. Tosi hyvä imuri. Ohjeet oli helppo ymmärtää ja asentaminenkin oli helppoa.

-Robotti imuri liikkuu rauhallisesti, väistää huonekaluja ja sillä on hiljainen ääni. Robotti voi siivota yölläkin. Tämä imuri on paras lemmikkiperheeseen. Eläimet ei paljon tästä piittaa. Eläimelle on kuitenkin hyvä olla joku turvapaikka mihin voi mennä siivouksen aikana. Silikoninen harja estää eläinten karvojen tarttumisen, mutta imuri saattaa mennä tukkoon leluista ja muista pienistä tavaroista. Liian korkeiden kynnysten yli robotin voi olla vaikea mennä. Siinä on hyvä moppaustoiminto lattialle, iso pölysäiliö ja se on suhteellisen halpa. Huonoa sanottavaa ei oikeastaan ole mitä nyt näitä yleisiä robotti-imureihin liittyen. Puhelimella voi ohjata imurin siivoamaan mistä haluat. Se voi imuroida sillä aikaa kun itse tekee jotain muuta tai työpäivän aikana.

– Olen tutkinut robotti-imureita ja olen etsinyt älykästä robottia siivoamaan kun en tykkää siivota. Robotti-imureita on ollut aiemmin pari kappaletta. Sovelluksella pystyn säätämään siivoustiloja enkä tarvitse kaukosäädintä. Siinä on monia kivoja ominaisuuksia.

– Tämä oli hintansa arvoinen, en kadu tämän ostamista. Niin helppo käyttää ja tuo lapsille hupia, perheen lemmikille myös. Rauhoittaa mieltä kun tietää, että koti on siivottu vaikka olisi pois koko päivän.

– Nyt meillä on kaksi robotti-imuria, kumpikin ecovacsilta. Vanhaa imuria on käytetty päivittäin, joten tämän uudenkin käyttö oli helppoa. Näissä on se ero, että uusi robotti osaa pestä lattiat. Sen käyttöön ottaminen oli helppoa. Latasin imuria ensin neljä tuntia ja sitten kokeilin sitä. Sovellus korvaa hyvin kaukosäätimen. Olen käyttänyt imuria nyt päivittäin ja olen vaikuttunut sen toiminnasta. Se tekee siivouksen puolestani ja vielä lataakin itse itsensä ennenkuin akku loppuu. Se imuroi mahtavasti lattioilla ja matoilla. Kovilla lattioilla se imuroi paremmin kuin matoilla. Kokeilin moppausta pelkällä vedellä ja se pesi niin kuin ajattelinkin mutta olisi voinut pestä paremminkin. Tekee kuitenkin hyvää työtä ja siinä oli hyvä hinta laatu suhde. Kaiken kaikkiaan hyvä laite hintaansa nähden. Siksi voin suositella muillekin.

– Tämä on ihan ensimmäinen robotti-imuri minkä olen ostanut ja ainakin tähän saakka se on vakuuttanut siivoamisellaan. Se liikkuu pikkuisen sattumanvaraisesti, mutta sen siivousääni ei ole kovin kova. Meillä on koiria ja pienempi pölysäiliö täyttyy aika nopeasti. Luulen kuitenkin, että vaikka käyttäisinkin imuria joka päivä, ei pölysäiliö kuitenkaan päivässä olisi ihan täynnä. Jonkinlaisen merkin haluaisin imurilta siitä kun pölysäiliö on täynnä. Ja jos on eläimiä kuten meillä niin suosittelen xl-kokoisen pölysäiliön ottamista käyttöön. Säiliön tyhjentämisessä on aika paljon vaiheita. Tämä imuri on niin matala, että se sopii lähes minkä tahansa huonekalun alle. Imurin ohjaus toimii kun käsken aloittaa siivoamisen, mutta huomasin, että pitäisi ostaa magneettinauhoja että voisi rajata alueita mistä sen ei tarvitsisi siivota. Tämä imuri sopii hyvin kotiin missä ei ole paljon esteitä tai jos ostaa magneetti nauhaa.

Yhteenveto

Hyvin pienikokoisena robottina se on erittäin kätevä apuri pienissäkin kodeissa. Robotti ei vie säilytystilaa isojen perinteisten imureiden tavoin ja se mahtuu siivoamaan ahtaissakin paikoissa. Robotti painaa vain 2,75kg, joten se on erittäin kevyt siirtää ja nostella. Se on ainoastaan 7,9cm korkea, joten se mahtuu erittäin hyvin sohvien, lipastojen ja muiden matalien huonekalujen alle siivoamaan. Hiljainen robotti-imuri 66dB äänitasollaan on miellyttävä siivousapulainen eikä se siivotessaan häiritse kodin päivittäistä elämää. Deebotissa on pehmeät reunat, joten se ei vahingoita huonekaluja siivotessaan ahkerasti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top