Ecovacs Deebot Ozmo T9

Ecovacs Deebot Ozmo T9 takaa entistäkin puhtaamman kodin

Kun haluat löytää markkinoiden parhaan robotti-imurin, Ecovacs tuo suuren valikoiman innovatiivisia laitteita. Yritys on myynyt imureita monissa eri maissa ja yli miljoonien kappaleiden verran. Laadukkaiden ja kestävien robotti-imureiden valikoimassa on nyt mukana tehokas Ecovacs Deebot Ozmo T9, joka imuroi sekä pesee lattiat samaan aikaan.

Tämän robotti-imurin ominaisuudet yhdistävät siis tehokkaan imurin ja moppauksen voimat, jolloin siivoaminen tapahtuu entistäkin nopeammin. Ecovacs Deebot Ozmo T9 tekee siis samalla kertaa molemmat siivoukset. Nopeiden tulosten saaminen on monesti tarpeellista, varsinkin jos kyseessä on lapsiperhe tai lemmikkitalous. Tarvetta voi olla jopa päivittäiselle puhtauden ylläpidolle, johon tämä imuri sopii erittäin hyvin.

Ecovacs Deebot Ozmo T9 -laitteen imuteho on 3000 PA ja se takaa tehokkaan puhdistuksen, joka kerää pölyt ja muut epäpuhtaudet yhdellä kertaa. Kun liität mukaan moppausliinan ja täytät vesisäiliön, kotisi puhdistuu hetkessä.

Hyödylliset ominaisuudet

Ecovacs on tuonut markkinoille yhtenä ensimmäisten joukossa Ozmo -tekniikan, joka on otettu myös tähän laitteeseen mukaan. Tämä tekniikka mahdollistaa juuri sen, että voit halutessasi liittää imuriin mopin, joka pyyhkii lattiat imuroinnin yhteydessä. Näin saat entistäkin paremman lopputuloksen, kun haluat puhtaan kodin. Kun haluat käyttää moppausta, huomaa myös, että voit säädellä imurin käyttämää kosteustasoa helpon mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen kautta voit valita, millä alueella moppaus otetaan käyttöön ja varmistaa, että kosteus on pinnan materiaalille sopiva.

Monet tämän robotti-imurin ominaisuuksista ovat täysin uusittuja ja sama koskee moppausta. Imuroinnin yhteydessä tapahtuva moppaaminen on tehty entistäkin tehokkaammaksi. Tämän kyseisen mallin moppiin on asennettu värähtelevä pidike, joka saa aikaan sen, että siivouksen lopputulos on aiempaa parempi. Värähtely irrottaa likaa lattiasta ja näin Ecovacs Deebot Ozmo T9 tekee kodistasi puhtaan hetkessä.

Ecovacs Deebot Ozmo T9 ei ainoastaan puhdista lattiaa, vaan siihen on liitetty mukaan ilmanraikastin. Tämä ominaisuus on säädettävissä ja voit valita, milloin haluat imurin jättävän raikkaan hajun jälkeensä. Kapseli on helppo vaihtaa ja yksi niistä kestää jopa 60 päivän ajan käyttöä. Voit siis huoletta olla varma siitä, että huoneilma jää puhdistuksen jälkeen raikkaaksi. Kapseleita myydään laitteen lisävarusteena ja niitä on eri tuoksuisina. Kotiin saa siis itse valita parhaan tuoksun, jota robotti-imuri levittää ympärilleen.

Kuten monet muut robotti-imurit, myös tämä laite otetaan käyttöön niin, että alkuun se kartoittaa kotisi. Kartoituksen aikana laite kulkee ympäriinsä ja laserien avulla piirtää pohjakartan huoneista ja niiden huonekaluista. Sen TrueMapping 2.0 ja TrueDetect 3D -tekniikat varmistavat nopean ja tarkan kartoituksen. Kun imuri on valmis, voit löytää piirroksen mobiilisovelluksesta.

Mobiilisovelluksen tuomat ominaisuudet

Mobiilisovellus, joka on ladattavissa veloituksetta, mahdollistaa imurin käyttäjille sen, että ominaisuudet ovat säädettävissä. Ecovacs Deebot Ozmo T9 on myös helppo ottaa käyttöön, kun voit samalla seurata, kuinka se kartoittaa asuntosi. Kartoittamisen aikana, imuri luo pohjakartan, jonka voit nähdä myös itse sovelluksen avulla. Kartta mahdollistaa sen, että voit säätää imurin toimintoja vaivattomasti. Esimerkiksi moppauksen kosteustason säätäminen ja valittujen alueiden siivous toimivat juuri mobiilisovelluksen asetusten avulla.

Sovelluksen lataamiseen ei mene montaa minuuttia, sillä laitteen mukana tulevat kaikki ohjeet, jotka siihen tarvitset. Huomioi kuitenkin, että mobiilisovellus on ainoastaan englanninkielisenä saatavilla. Sen helppo ja käyttäjäystävällinen toimivuus kuitenkin tekevät siitä sellaisen, että jokainen varmasti saa sovelluksen ja imurin toimimaan. Ecovacs Deebot Ozmo T9 antaa käyttäjälleen monia ominaisuuksia, jotka toimivat automaattisesti ja niiden säätämiseen on valinnanvaraa. Sinun ei siis tarvitse tehdä valintoja jokaiselle siivoukselle erikseen, vaan voit luottaa siihen, että robotti-imuri kartoittaa sekä siivoaa kotisi järjestelmällisesti.

Laite sopii suurimpaan osaan asuntoja ja sitä voi käyttää tehokkasti jopa 200 m² kokoisessa kodissa. Kahdessa kerroksessa oleva asunto ei myöskään ole ongelma, sillä pohjapiirroksia voit lisätä imurin muistiin sovelluksen avulla. Ecovacs Deebot Ozmo T9 tunnistaa, kun se on lähestymässä pudotusta ja osaa silloin tehdä väistöliikkeen ja jatkaa siivoamista oikeassa paikassa.

Kun avaat mobiilisovelluksen, näet kaikki Ecovacs Deebot Ozmo T9 -imurin ominaisuudet sekä asuntosi kartan. Tämän kartan avulla imuri suunnittelee siivouksen niin, että se toimii järjestelmällisesti. Siivous tapahtuu siis tehokkaasti, eikä sinun tarvitse huolehtia asetuksista, paitsi jos haluat asettaa erityisiä käskyjä. Jos haluat, voit valita jonkin tietyn huoneen, jonka robotti-imuri siivoaa seuraavana. Koko kodin siivous ei siis ole ainoa valittava tapa laitteelle toimia.

Ecovacs Deebot Ozmo T9 kokemuksia

Käyttäjillä on erittäin positiivisia kokemuksia Ecovacs Deebot Ozmo T9 -imurista ja voitkin lukea niistä lisää alta. Kuluttajat ovat jo pidemmän aikaa luottaneet Ecovacsin tuotteisiin, sillä se on tuonut markkinoille monia uusia ominaisuuksia ja laadukkaita robotti-imureita. Sillä on myös monia patentteja, joita muutkin alalla toimivat yritykset käyttävät, joten luotettavuus toimivuutta kohtaan nousee entisestään.

– Tyylikäs ja älykäs robotti-imuri. Monia käteviä toimintoja! Voin rentoutua ja tehdä jotain muuta siivouksen sijaan.

– Helpottaa jokapäiväistä elämää.

– Imuri on erittäin hiljainen ja puhdistaa hyvin. Wi-Fi-yhteyden muodostaminen ensimmäisellä kerralla oli hieman hankalaa, mutta onnistui lopulta nopeasti.

– Imurin siivousjälki on ollut hyvä, eikä äänenvoimakkuus ole niin kova, että se häiritsisi. Akun kesto on riittävä ja imuri pystyy siivoamaan koko asunnon kerralla ilman, että sitä tarvitsisi ladata montaa kertaa. Imuri tunnistaa hyvin ympäristön, jossa kulkee, joten se ei törmäile sen enempää esteisiin.

– Imuri on erinomainen ja hyvin monipuolinen. Imuteho on riittävä ja sen säätäminen helppoa. Sen sivuharjat myös varmistavat kulmien siistimisen paremmin, kuin aiemmat, joita olen kokeillut. Moppaus on hyvä lisäominaisuus, joka tuli meillä tarpeeseen.

– Imuri on ollut viikon verran meillä käytössä ja en luopuisi siitä mistään hinnasta. Perheemme on viisihenkinen, joten siivoamiselle ei aina jää ylimääräistä aikaa. Kun robotti-imuri hoitaa sen aivan huomaamatta, mikään ei ole sen parempaa.

Yhteenveto

Monet hyödylliset ominaisuudet sekä mobiilisovellus tekevät robotti-imurista yhden markkinoiden parhaista. Ecovacs Deebot Ozmo T9 tekee kotisi siivoamisesta tehokasta, sillä sen kattava kartoitustoiminto pitää huolen siitä. Laitteen teknologia on täysin uudenlainen, joten voit kokea ensimmäisten joukossa Ecovacsin tuoman innovaation. Kotisi kartat ovat sekä 2D- että 3D-muodossa ja voit tarkastella niitä milloin vain. Robotti-imuri on helppo ohjata siivoamaan tietty huone tai alue, jolloin saat täyden kontrollin siisteydestä.

Imurointi ja moppaus ovat molemmat tämän laitteen hallussa. Se hoitaa kaiken yhdellä siivouskerralla, jolloin saat nopeasti loistavan lopputuloksen. Mukaan kiinnitetty ilmanraikastin pitää huolta myös siitä, että siivouksen ohella huoneilma tulee tuoksumaan entistäkin paremmalle. Voit valita lisävarusteena eri hajujen välillä ja näin päättää, minkälainen lopputulos tulee olemaan.

Ecovacs Deebot Ozmo T9 jatkaa kotisi kartoittamista jokaisen siivouksen aikana. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, jääkö laitteen tielle sähköjohtoja, lasten leluja tai mahdollisesti muita pieniä esineitä. Imuri pitää huolen siitä, että se väistelee tielleen tulevia esteitä ja jatkaa siivoamista niiden ympäriltä. Tehokkuutta varmistaa myös se, että laserit päivittävät pohjakarttaa. Robotti-imuri ei siis jää jumiin mattoihin tai suurempiin kynnyksiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top