Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI-robotti-imuri uudella teknologialla

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI-robotti-imuri sisältää uudenlaista teknologiaa, joka nostaa kotisi siivoamisen täysin uudelle tasolle. Robotin mullistavat käyttöominaisuudet tehostavat puhtaanapitoa entisestään ja takaavat ihanteellisen siivoustuloksen. Deebotin älykäs navigointijärjestelmä havaitsee esteet jopa 10 metrin etäisyydellä ja livevideo-ominaisuuden avulla voit seurata kotisi tapahtumia reaaliajassa. Robotti-imuri osaa imuroida ja mopata lattiapinnat säästäen aikaasi. Voit ajastaa Deebotin siivoamaan milloin vain, vaikka olisit pois kotoa.

Uudenlainen navigointiteknologia ja mobiilisovellus

Ecovacsin Deebot Ozmo T8 AIVI-robotti-imuri sisältää TrueMapping™-navigointiteknologiaa, joka takaa mullistavan tarkan navigoinnin isommallakin pinta-alalla. Uudenlainen laserkartoitus auttaa Deebotia havaitsemaan ympäristönsä esineitä kaksinkertaiselta etäisyydeltä eli jopa 10 metrin päästä. Teknologiansa ansiosta robotti-imuri tunnistaa useampia esineitä samaan aikaan ja se välttää niitä entistä tehokkaammin. Tämä Ecovacs robotti imuri kartoittaa esineitä 200% nopeammalla tunnistamisnopeudella ja se sotkeutuu niihin entistä harvemmin 60% pienemmällä sotkeutumisasteellaan. Uudistetun tekniikkansa avulla robotti oppii tunnistamaan siivousreitillään olevat esineet ja on 4 kertaa tarkempi huomaamaan ne. Deebot navigoi älykkäästi kiertämällä tavarat sekä huonekalut ja valitsemalla itselleen tehokkaimman ja sujuvimman reitin siivoustyölleen. Se tunnistaa myös portaikot eikä putoa portaita alas.

Deebot-robotti-imurin toimintaa voidaan ohjata älypuhelimeen asennettavalla mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen ansiosta robotille voi määrittää erilaisia puhdistustoimintoja. Ajastintoiminnon avulla robotin voi ajastaa siivoamaan milloin vain. Robotti osaa itse aloittaa ja myöskin päättää siivoamistyönsä määrättyyn aikaan, vaikka olisit itse jossain muualla. Deebot osaa imuroida omatoimisesti, kun olet poissa ja puhdas koti odottaa sinua tullessasi takaisin kotiin. Robotti-imuri osaa kartoittaa kotisi huonetiloja ja skannata useita pohjakarttoja kodin eri kerroksista. Se pystyy tallentamaan muistiinsa 2 pohjakarttaa, joiden avulla se osaa siivota järjestelmällisesti seuraavalla siivouskerrallaan. Mobiilisovelluksella robotin voi lähettää siivoamaan tiettyihin huonetiloihin ja jokaiselta pohjakartalta voi erikseen valita siivottavat alueet. Aluesiivousominaisuuksien avulla robotille voi yhdistää tai jakaa tiettyjä alueita siivottavaksi. Mobiilisovelluksen lisäksi robotti tottelee myöskin ääniohjausta.

Sovelluksen avulla voi myös rajata robotin siivousalueita asettamalla virtuaalisia rajoja huonetiloihin. Deebot noudattaa näitä kodin pohjakartalle luotuja virtuaalisia rajoja. Siivouksen voi rajata pienelle tai tiheässä käytössä olevalle alueelle, jolloin robotin on siivottava pelkästään tämä rajattu tila. Deebotin siivousalueen ulkopuolelle voi esimerkiksi rajata lasten kesken jääneet leikit, lemmikkieläinten ruokapaikan tai muita alueita tarvittaessa. Näitä virtuaalirajoja voi määrittää huoneisiin lukemattomasti.

Paras mahdollinen lopputulos siivoukselle

Deebot-robotti-imuriin sisältyy livevideo-ominaisuus. Mobiilisovelluksen avulla älypuhelimen kautta voit seurata robotin siivoamista reaaliajassa. Voit tarkkailla robotin työtä ja siivousjälkeä missä tahansa oletkin. Livevideosuoratoisto näyttää kotisi tapahtumat ja voit sovelluksen avulla ohjata robotin liikkumaan kotonasi nähdäksesi huonetilat. Voit tarvittaessa tarkastaa, että kotonasi on kaikki kunnossa. Näin voit myös seurata helposti muun muassa lemmikkieläintesi vointia ja puuhastelua, kun et ole itse kotona. Video-ominaisuuden ansiosta voit jutella lemmikeillesi, sillä robotti osaa lähettää sille tallennettuja ääniviestejä. Siivousavun lisäksi robotti tuo turvaa ja käy kodin valvontakamerasta.

Deebotin pitkään kestävä akku saa sen siivousajan olemaan jopa 3 tuntia. Tämä aika riittää siivoamaan helposti jopa yli 300 neliömetrin kokoiset kodit. Robotin akun ollessa loppumassa, robotti menee itsenäisesti latausasemalleen ladatakseen itsensä. Latauksen päätyttyä robotti jatkaa siivoustyötään täysin samalta alueelta mihin se oli jäänytkin. Tällä tavalla se pystyy siivoamaan järjestelmällisesti kaikki siivousalueet eikä mikään alue lattiasta jää puhdistamatta. Robotti myös siirtyy omatoimisesti takaisin latauspaikkaansa lopetettuaan siivoustyönsä.

Robotti-imurin korkeus on 93mm, joten se on tarpeeksi matala mahtuakseen siivoamaan ahtaistakin paikoista kuten sohvan ja lipastojen alta. Se painaa 4,7kg, joten sitä on helppo siirtää tarvittaessa. Pienikokoinen robotti ei vie turhaa kaappitilaa perinteisten imureiden tavoin. Sen hiljaisella 67dB äänitasollaan siivoaminen on miellyttävää eikä häiritse siivouksellaan muuta kodin päivittäistä toimintaa. Deebot suoriutuu 2cm korkeiden kynnysten yli vaivatta. Sen tehokas kolminkertainen suodatus sitoo 99% huoneilman pienistä hiukkasista mikä lisää entisestään puhtauden tunnetta kodissasi.

Kokemuksia Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI-robotti-imurista

Alta voi lukea käyttäjien Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI kokemuksia.

– Tämä on upea laite. Kuukausi sitten ostin imurin ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän. Se toimii tarkasti ja tekee puhdasta jälkeä ja pesee samalla.

– Robotti osaa siivota niin hyvin, että se totisesti yllätti minut. Imuri osaa mennä takaisin latusasemalle ja sovelluksen kautta käyttäminen on oikein mainiota. Vaikka vähän hintava, mutta on kuitenkin hintansa arvoinen. Suosittelen tuotetta.

-Pidän tämän robotin siivoamistavasta. Se tekee hyvää työtä lattioilla ja matoilla, osaa itse säätää siivousta pinnan mukaan. Lattiapinta-alaa löytyy paljon ja mattoja myös niin siivottavaa riittää. Siinä on myös moppauslevy pesua varten. Se osaa hyvin vältellä mattoja kun on pesemässä lattioita. Olen ajastanut sen siivoamaan joka päivä ja se on auttanut pitämään kotini siistinä. Loppujen lopuksi olen tyytyväinen, että ostin tämän robotin. Olen pitänyt siitä, että minulla on oma siivousapulainen aina valmiina siivoamaan.

– Robotti on tosi älykäs. Ainoa haittapuoli on se, että saattaa hämääntyä peilistä. Muuten toimii mainiosti.

– Edellinen robotti oli usein jumissa, tämä ei. Siivoaa nurkat ja matotkin tosi tarkkaan. Hyvä puhdistaja on ylittänyt odotukset. Lisäpisteitä moppaustoiminnosta.

– Ecovacs-robotin akun kestävyys on omaa luokkaansa. Sen kamera käy kodin turvalaitteesta ja se auttaa tarkkailemaan vaikka lapsiasi tai puhumaan eläimillesi. Se osaa pestä lattiat ja vaikuttaa olevan tosi viisas robotti.

– Meillä on muitakin robotti-imureita, mutta niissä ei ole kaikkia niitä hyviä puolia mitä tässä imurissa sattuu olemaan. Tämä robotti on aika hiljainen toisin kuin muut imurit mitä meillä on ollut. Se on kyllä äänekkäämpi sitten kun siivoaa mattoja kun imutehoa on lisää. Talossamme on portaat, mutta se on huomannut ne ja mennyt eri suuntaan. Esteiden ja huonekalujen kanssa ei ole ollut suurempia ongelmia, hyvin osaa väistellä ja liikkua tiloissa. Ääniohjeominaisuus toimii hyvin niille, jotka haluavat saada imurin siivoamaan nopeasti. Silloin se pääsee imuroimaan nopeammin ja lopettaa myös nopeammin siivouksensa. Se onnistuu kun robotti on yhdistetty sovellukseen. Imurin kamerasta voi sovelluksessa nähdä suorana videota ja voi samalla tarkastaa miltä kotona näyttää jos on itse muualla. Tämä on hienoin kaikista imureista mitä meillä on ollut. Tykkään sen väristäkin, käy hyvin sisustukseen ja muutenkin kotiimme.

– Hyvä imuri hyvään hintaan. Sillä ei ole ongelmia tunnistaa esteitä. Se oli helppo asentaa käyttöön ja muutenkin on hyvä apuri siivouksessa.

Yhteenveto

Ecovacsin Deebot-robotti-imuri sekä imuroi että pesee lattiat Ozmo-moppausteknologiansa avulla. Siinä on sisäänrakennettu moppi ja se sisältää moppauslevyn, joka puhdistaa tehokkaammin pinttyneet tahrat. 240ml vesisäiliö riittää suuremmankin pinta-alan puhdistamiseen. Robotti-imuri voi imuroida ja mopata lattiat yhtä aikaa ja pystyy tällä keinolla poistamaan jopa 99,26% haitallisista bakteereista kodissasi. Se syväpuhdistaa lattiapinnat paineensäätöjärjestelmänsä ja teknologiansa ansiosta. Deebotin paineensäätöjärjestelmä lupaa suuremman imurointipaineen ja tämä taas johtaa tehokkampaan siivoustehoon.

Robotin imutehoa voi säätää sekä automaattisesti että manuaalisesti. Siirtyessään matolle se tehostaa imurointia, jolloin se saa roskat pois paksuistakin matoista. Tilavaan 420ml pölysäiliöön mahtuu enemmänkin roskaa. Sivuharjat puhdistavat myös kaappien reunustat ja lattialistat. Deebot tunnistaa matot automaattisesti siivotessaan ja osaa kiertää matot pestessään lattioita. Älykäs robotti osaa myös itse ehdottaa normaalia tehokkaampaa siivousta alueilla missä tarvitaan perusteellisempaa puhdistusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top