deebot x1 omni

Ecovacs Deebot X1 Omni takaa ylellisen siivouskokemuksen

Ecovacs on viimein tuonut kuluttajille robotti-imurin, jossa kaikki tarpeelliset ominaisuudet on tuotu yhteen. Ecovacs Deebot X1 Omni on ehdottomasti kätevin imuri, joka sisältää kaikki ne elementit, joita tarvitset kotisi siisteyden ylläpitoon. Tämä imuri toimii täysin automaattisesti ja siihen on yhdistetty puheohjeus, joka helpottaa sinua saamaan haluamasi lopputuloksen.

Maailmanlaajuisesti tunnettu Ecovacs on kehittänyt robotti-imureita jo pidemmän aikaa ja tuonut markkinoille patenttien lisäksi kuluttajaystävällisiä ominaisuuksia. Kestävyys ja laadukkaat laitteet ovat asiat, joita jokainen Ecovacsin tuotteita käyttävä arvostaa. Nyt vuorossa on kätevyyden lisääminen, joka tarkoittaa tietysti automaattista toimintaa ja puheohjausta. Näiden kahden yhdistelmä takaa nopeaa toimintaa ja tietysti puhtaan kodin, aina silloin, kun sille on tarvetta.

Ecovacs Deebot X1 Omni onkin seuraava robotti-imureiden lippulaiva, jonka mukana tulee kaikki tarpeellinen. Se imuroi ja moppaa asuntosi hetkessä, mutta tämän lisäksi mukana on entistäkin enemmän arkea helpottavia ominaisuuksia. Automaattisuus takaa sen, että moppiliinaa ei tarvitse joka siivouksen jälkeen itse vaihtaa ja vesisäiliön tankkaus hoituu imurilta latauksen yhteydessä.

osta täältä

All-in-one -imurissa on kaikki tarpeellinen

Automaattisuus on ensimmäinen asia, jonka huomaat Ecovacs Deebot X1 Omni -imurin ominaisuuksista. Tämän robotti-imurin Omni -tyhjennysasema takaa sen, että sinun ei tarvitse huoltaa laitetta joka siivouskerran päätteeksi. Asema on suunniteltu niin, että imuri voi latautumisen lisäksi suorittaa automaattisen tyhjennyksen ja puhdistuksen. Pölysäiliö tyhjenee siis itsestään ja tämän lisäksi, asema pesee ja kuivaa käytetyn moppausliinan. Robotti-imurin vesisäiliöstä ei myöskään tarvitse olla huolissaan, sillä se täyttyy automaattisesti ja laite on sen jälkeen valmis käytettäväksi uudelleen. Tyhjennysaseman suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lapsiperheet, sillä asemaan on lisätty lapsilukko. Sen ansiosta voit huoletta pitää aseman sille sopivalla paikalla.

Ecovacs Deebot X1 Omni on tehokas, sillä sen imuteho on 5 000 PA. Teho takaa sen, että kotisi pysyy puhtaana ja varmistaa myös nopean toiminnan. Tyhjennysasemalla pölysäiliön tyhjentämiseen meneekin vain 10 sekunnin verran aikaa. Aseman pölypussi on kolme litraa suuri, joka tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä jopa 60 päivän ajan.

Kotisi puhdistamiseksi, robotti-imurin syväpuhdistusjärjestelmä pitää sisällään neljä eri vaihetta. Laitteessa on pääharjan lisäksi kaksi sivuharjaa, jotka takaavat tehokkaan lakaisun. Imuteho ja Ozmo Turbo Rotating Mopping -tekniikka taas pitävät huolen siitä, että imuri puhdistaa pinttyneetkin tahrat jokaiselta pinnalta.

Tekoälyn ja puheohjauksen tuomat hyödyt

Tekoälyä on hyödynnetty erittäin tehokkaasti tämän robotti-imurin toiminnoissa. Ecovacs Deebot X1 Omni pitää sisällään astrovalokuvaustason RGB-kamera, jossa on autopilot -tekniikka mukana. Kameran avulla imuri kartoittaa kotisi nopeasti ja pystyy siivouksen aikana havaitsemaan ihmiset, kotieläimet sekä erilaiset huonekalut ja esineet. Näin se voi tehokkaasti suunnitella reittinsä ja väistellä esteitä ilman, että siivoamiseen tulee taukoja.

Kartoittamista varten, imuriin on asennettu TrueMapping 2.0 -tekniikan avulla ominaisuuksia, jotka tekevät sen toimivuudesta nopeaa. Imuri luo kodistasi pohjapiirroksen, jonka avulla se voi edetä jopa pimeässä.

Puheohjaus on aivan uusi ja erityinen lisäominaisuus, joka on otettu osaksi myös Ecovacsin tuotteita. Koska vaivattoman käyttökokemuksen saaminen on prioriteettina, Ecovacs Deebot X1 Omni -imurissa on sisäänrakennettu puheohjaus valmiina. Voit vain muutamalla sanalla käynnistää imurin ja ohjata sen siivoamaan jonkin tietyn kohteen kodissasi. Laitteen aktivoimiseen riittääkin vain kaksi sanaa, eli saat sen käynnistymään komennon ”OK, YIKO” sanomalla. Tämän jälkeen voit kertoa tarkemmat ohjeet sille, minkä alueen haluavat imurin puhdistavan seuraavaksi.

Ecovacs Deebot X1 Omni kokemuksia

Käyttäijen kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, kun he ovat päässeet kokeilemaan kaikkia niitä ominaisuuksia, mitä Ecovacs Deebot X1 Omni tuo mukanaan. Imurin tyylikäs ulkomuoto ulottuu itse laitteen lisäksi myös tyhjennysasemaan. Tämä takaa sen, että se sopii mainiosta osaksi kodin sisustusta. Pieni koko ja hiljainen ääni pitävät huolen siitä, että robotti-imuri on helppo ottaa osaksi arjen askareita ja se voi tehdä siivouksen milloin vain.

Alta voit lukea lisää siitä, minkälaisia Ecovacs Deebot X1 Omni kokemuksia muilla käyttäjillä on ollut.

– Meillä on nyt ollut Ecovacs Deebot X1 Omni tyhjennysasemalla noin 3 viikkoa ja olemme tyytyväisiä. Se on erittäin helppo asentaa. Ajattelin, että minun on perehdyttävä moniin asioihin, mutta liitin sen vain pistorasiaan ja laitoin sen päälle. Se kartoitti olohuoneen, keittiön, käytävän ja kaksi makuuhuonetta. Nyt se pyörii normaalisti klo 11 joka arkipäivä, eikä talo ole koskaan ollut näin puhdas. Olen erityisen iloinen siitä, kuinka hyvin se pääsee vaikeisiin paikkoihin, kuten pöytien alle ja tuolin jalkojen väliin.

– Aivan mahtava. Pesee erittäin hyvin, sopii kaiken kanssa. Tekee kaiken itse siivoamisesta imurin tyhjentämiseen.

– Tämä tuote on erittäin suositeltava. Pesee ja imuroi tarkasti. Todellinen ”taloudenhoitaja”, johon voi luottaa!

– Robotti-imuri pesee lattiat erittäin puhtaiksi kahden pyörivän mopin ansiosta. Voi myös valita, kuinka tehokas imuroinnin tulee olla kussakin huoneessa ja kuinka monta kertaa sen tulee mennä huoneen läpi kussakin huoneessa, koska tarve voi olla suurempi esimerkiksi keittiössä. Muut perheenjäsenet eivät jaksa moppaamista ja imurointia, mutta robotti tekee työnsä valittamatta.

– Käyttöönotto oli todella helppo ja nopea tehdä. Moppaustoiminto on mielestäni hyvä, erityisesti laattalattialla. Imuri huomaa erittäin hyvin myös matot mitkä tietenkin jättää moppaamatta. Tuolien ja pöytien jalat kiertää todella hyvin ottamalla kaiken mahdollisen pölyn mennessään. Täytyy antaa täydet pisteet imurin pääharjalle, johon hiukset tai muut pitkät karvat eivät tartu kiinni, jolloin sitä ei tarvitse joka kerta puhdistaa.

– Ostin imurin 2 viikkoa sitten ja se tekee upeaa työtä ja samalla se on melko hiljainen. Todella loistava kodin apuri.

Yhteenveto

Ecovacs Deebot X1 Omni tarjoaa ehdottomasti tämän hetken moderneimman tavan saada kotisi puhtaaksi. Tämän robotti-imurin kätevät ominaisuudet antavat sinulle paljon vapautta ja helpostusta arkeen. Kätevä tyhjennysasema tuo mukanaan sen, että imuri kykenee puhdistamaan moppausliinan ja myös pitämään sen kuivana. Näin hajut ja bakteerit pysyvät poissa ilman, että sinun tarvitsee olla pesemässä imuria itse. Aseman ansiosta robotti-imurin ylläpitäminseen ei mene paljoa aikaa. Vesisäiliö täyttyy automaattisesti samalla, kun imurin pölysäiliö tyhjenee. Tyhjennysasemaan kiinnitetty pölypussi voi olla käytössä jopa kahden kuukauden ajan. Nämä ominaisuudet tekevät imurista hyvin itsenäisen.

Uutena asiana, Ecovacs Deebot X1 Omni tuo käyttäjälle mahdollisuuden puheohjaukselle. Se avulla voit helposti antaa imurille komennon jonkin tietyn huoneen tai alueen siivoamiselle. Jos keittiö on ruoanlaiton jäljiltä sotkuisempi kuin ennen, voit nopeasti saada robotti-imurin hoitamaan sotkut pois. Äänikomento riittää tähän, eikä sinun tarvitse etsiä puhelinta tai laitetta erikseen tätä varten.

Yhteenvetona voimme sanoa, että Ecovacs on viimein tuonut markkinoille pitkään kaivatun täysin automaattisen imurin, jossa on myös moppaustoiminto mukana. Kaikki sen tarjoamat ominaisuudet tukevat siisteyden ylläpitämistä. Syväpuhdistus takaa sen, että jokainen lattiamateriaali tulee puhtaaksi, vaikka kyseessä olisi pinttyneen lian puhdistaminen. Tyylikäs robotti-imuri takaa siis sen, että saat laadukkaan lopputuloksen ja entistäkin enemmän helpotusta arkeen.

osta täältä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top