Roborock S7

Roborock S7 on saman valmistajan suosittujen S5:n ja S6:n seuraaja. Se on moderni ja monipuolinen kahden toiminnon robottipölynimuri, joka mullistaa siivouskokemuksen uuden teknologian ansiosta -imuroinnin lisäksi se myös moppaa lattiat putipuhtaiksi. Tämä innovatiivinen imuri tarjoaa siis kattavan paketin kompakteissa kuorissa ja vieläpä sangen suurella imuteholla varustettuna. Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin tätä laitetta ja sen ominaisuuksia.

Katso täältä parhaat robotti-imurit, joita kaupassamme tarjoamme.

Imurin tekniset tiedot

Roborock S7 muistuttaa yhtiön aiempia malleja, S5:tä ja S6:ta, ulkomuodoltaan eli laite on litteä sylinteri, jonka keskuskuvussa on robotti-imurin liikkumisen mahdollistava LiDAR-skanneri. Imuri liikkuu tarkasti siihen asennetun lasekartoituksen avulla ja imurin siivousala kattaa jopa 300 m² yhdellä latauksella. Robotti-imurin toiminta-aika on jopa 180min. Imurissa on tehokas ja pitkäkestoinen 5200 mAh akku ja imuteho jopa 2500 Pa. Tätä robotti-imuria on helppo hallita Mi Home -mobiilisovellusta käyttäen.

Korkeudeltaan imuri on 96,5 mm ja läpimitaltaan 353 mm. Sen pölysäiliö on vetoisuudeltaan 470 ml ja siinä on lisäksi 300 ml vesisäiliö, jonka luvataan riittävän noin 200 neliömetrin alueen moppaamiseen. Tämä robotti-imuri siis imuroi pölyt ja moppaa samanaikaisesti lattiat puhtaksi. Imurissa on Hepa-suodatin ja suuri pölysäiliö, jotka molemmat on helppo huuhdella vaikka lavuaarissa. Imurin kuminen ja pitkäikäinen harjarulla on myös helposti puhdistettavissa ja pestävissä.

Laitteen yläkannessa on omat painikkeensa siivouksen aloittamiselle ja lopettamiselle, yksittäisen paikan puhdistamiselle sekä paluukäskylle telakalle. Laitteen päällä oleva LED-valo kertoo puolestaan sen, milloin laite skannaa tai latautuu.

Myyntipakkauksen mukana tulevan latausyksikön voi sijoittaa mille tahansa seinälle, jonka lähistöltä pistorasia löytyy. Latauselakan pohjassa olevalla teipillä telakan saa pysymään paikallaan, kun robotti-imuri pakittaa telakalle automaattisesti siivouksen päätyttyä.

Huippu imuteho

Roborock S7 pölynimurissa on suuri 2500 Pa HyperForce imuteho, joten imurilta onnistuu helposti hienojakoisenkin pölyn poistaminen lattiapinnoilta ja imuteho ulottuu myös syvemmälle mattoihin. Laitteen imuteho säätyy automaattisesti eri pintamateriaalien mukaan, toimii sekä kovalla lattialla että pehmeillä matoilla. Imurin tehokkaan pää- ja sivuharjan ansiosta haastavimmatkin puhdistustehtävät hoituvat ongelmitta, sillä uudistettu, monikulmainen pääharja mukautuu myös epätasaisille pinnoille ja puhdistaa siten paremmin.

Älymoppauksella monipuolista puhdistusta

Roborock S7 on varustettu nerokkaalla ultraäänen ja värinätekniikan avulla toimivalla moppaustoiminnolla, jolla saat imuroinnin yhteydessä vaivattomasti vesipestyä tahrat lattioiltasi. Moppaustoimintoa varten imurissa on erillinen 300 ml vesisäiliö ja irrotettava moppausliina. Laite painaa moppausliinan lattiaan 300g paineella käyttäen jousikuormitettua moppia, jolloin moppauksen laatu pysyy hyvänä koko siivouksen ajan. Ultraäänimoppauksella lähtee myös kuivuneet tahrat, joita ehkä toiset imurit jättäisivät jälkeensä. Imurin elektroninen vesisäiliö on varustettu tarkalla pumpulla. 

Voit myös erikseen määritellä yhteen kotisi kerrokseen jopa 10 aluetta, joita imuri ei käy moppaamalla läpi. Kun robotti-imuri on saanut siivouksen valmiiksi ja palaa latausasemalle, vedentulo sulkeutuu automaattisesti, jolloin robotti-imuri on automaattisesti valmiina seuraavaan siivouskertaan.

Lisäksi Roborock S7 robotti-imurin mopissa on uusi ominaisuus, jonka ansiosta moppi nousee automaattisesti ylös matoilla. Moppi nousee aina 4 mm ylöspäin, kun imuri tunnistaa maton. Tämä mahdollistaa sujuvan imuroinnin ja moppauksen huoneissa, joissa on sekä lattiapintaa että mattoja -moppausliinaa ei siis tarvitse välissä irrottaa. Moppi on varustettu moottorilla, jonka värähtelymäärä on jopa 3000 kertaa minuutissa, joten tahrat irtoavat entistäkin tehokkaammin, mikä taas nopeuttaa moppausprosessia huomattavasti.

Tarkkaa siivousta älytoimintojen avulla

Roborock S7 Robottipölynimuri sisältää laserskannauksen, jonka vuoksi imuri liikkuu vaivattomasti kodissa huoneesta toiseen ja pystyy ylittämään jopa kaksi senttimetriä korkeat kynnykset. Imuriin integroidun laserskannerin avulla se luo itselleen tarkan kuvan toimintaympäristöstään, mikä mahdollistaa tehokkaat ja tarkkaan suunnitellut puhdistusreitit. 

Robotti-Imuria on helppo hallita erillisellä Mi Home -mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla imurin voi ajastaa toimimaan tiettyinä ajankohtina ja määrittämään sille tietyn siivousalueen. Roborock S7 toimii myös äänikomennoilla, jolloin voit ohjata sitä käyttämällä kodin ääniavustajia Amazon Alexaa, Google Homea ja Siriä.

Tehokas akku lisää käyttöaikaa

Robotti-imurissa on erittäin tehokas 5200 mAh akku, jonka ansiosta se pystyy siivoamaan yhdellä latauskerralla jopa 300 m² kokoisen alan. Smart Top-up -toiminto mahdollistaa suurienkin alojen imuroinnin siten, että akun tuhjetessä imuri palaa automaattisesti latausasemalle lataamaan akkuaan sen verran, että saa viimeisteltyä työnsä. Laitteen tilavan 300 ml vesisäiliön ansiosta imuri pystyy kattamaan kerralla jopa 250 m² kokoisen moppausalan.

Helppo puhdistaa

Roborock S7 Robotti-imuri ilmoittaa automaattisesti, kun pölysäiliö on puhdistettava. Säiliön puhdistus on myös erittäin helppoa, se vain irrotetaan imurin päältä, avataan ja tyhjennetään suoraan roskikseen. Tyhjennetyn pölysäiliön voi vaivattomasti huuhdella vedellä ja myöskin laitteen Hepa-suodatin on vesipestävä ja helppo huoltaa.

Käyttäjäkokemuksia Roborock S7 Robotti-imurista

Imuri on saanut erinomaisia arvosteluja imurimarkkinoilla ja moni käyttäjä tuntuu lähinnä katuvan sitä, ettei jo aiemmin tullut hankkineeksi kyseistä laitetta:

“Imuri on ollut nyt käytössä muutaman viikon, Ainut asia mitä kadun, on se, etten ostanut imuria jo aikoja sitten! On oikea arjen pelastaja lapsi- ja koiraperheessä. Siivousjälki on oikein hyvä ja käyttäminen muutenkin on helppoa alun käyttöönoton jälkeen.”

Myös laitteen siivousjälkeen ollaan sangen tyytyväisiä:

“Mainio laite. Imuroi tarkasti jopa ahtaat nurkat ja kynnysten reunat. Moppaa laittiat kiiltävän puhtaiksi. Helppo käyttää.”

“Toimiva ja siistiä jälkeä tekevä apuri, oli ennen saman valmistajan S5 ja sekin täysin valmis laite, varmatoiminen ja tehokas. Tämä S7 ostettiin sen paremman moppauksen takia ja sitä se todellakin on, yhtä hyvää jälkeät et käsityönä tehtynä saa!”

Roborock S7 sopii arvostelujen mukaan erinomaisesti eläintalouteen:

“Ehdottomasti paras robottipölynimuri, joka meillä on ollut 4+ koiran taloudessamme. Se imuroi todella hyvin ja olemme myös tyytyväisiä sen moppausjärjestelmään. Kone puhdistaa matot hyvin. Imuri on myös hiljainen, joten on mahdollista kommunikoida samassa huoneessa, missä se toimii. Vaihdamme moppiliinan kahdesti viikossa ja lisäämme vettä 2-3 kertaa viikossa. (tällä hetkellä käynnissä 6 päivää viikossa 110 neliömetrillä). Suosittelen ehdottomasti tätä robottipölynimuria muile.”

Moppausjärjestelmä on myös kerännyt paljon kiitosta:

“Robo on käytössä päivittäin, taloudessa 2 suurta koiraa ja imuroitavaa riittää. Tarkasti imuroi pölyn, karvat ja jopa pölymäisen hiekan, jota entisellä normi-imurilla ja lattiamopilla ei saanut parketista irti. Robo liikkuu yllättävän ketterästi ahtaissakin paikoissa eikä ole jäänyt kynnyksiin kiinni. Moppitoiminto on loistava lisä ja saa kiitettävän arvosanan. Aivan ihanaa, kun ei itse tarvitse olla joka päivä imuroimassa ja moppaamassa, vaan robo tekee työt!”

Yhteenveto

Roborock S7 on edistyksellinen robottipölynimuri, joka ei ainoastaan imuroi vaan myös moppaa samaan aikaan lattiat puhtaiksi uuden teknologiansa ansiosta. Tässä artikkelissa olemme esitelleet tarkemmin tämän monipuolisen laitteen ominaisuuksia ja älykkäitä toimintoja.

Kyseisessä robotti-imurissa yhdistyvät huippuluokan imuteho, tarkka navigointi ja älykäs moppaustoiminto, jotka tekevät siitä ihanteellisen apurin kodin siivoukseen. Laitteessa on myös pitkäkestoinen akku ja älytoiminnot, kuten ääniohjaus ja mobiilisovelluksen käyttömahdollisuus.

Käyttäjäkokemukset ovat olleet erinomaisia; Laite on saanut kiitosta erityisesti sen tehokkuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Kyseinen robotti-imuri on osoittautunut erinomaiseksi niin lapsi- kuin koiraperheissäkin. Moppaustoiminto on saanut erityistä kiitosta, ja tämä ominaisuus säästääkin monelta taloudelta rutkasti aikaa ja helpottaa siivousta.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että Roborock S7 on sangen monipuolinen ja älykäs robottipölynimuri, joka tekee kodin siivouksesta vaivatonta ja tehokasta. Se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen hankinta erityisesti lapsiperheisiin ja eläintalouksiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top