Ecovacs Deebot 605

Ecovacs Deebot 605

Ecovacs Deebot 605 on robottipölynimuri, joka sekä imuroi että pyyhkii lattiat kostealla mopilla. Mielestämme tämä on yksi hintaluokkansa parhaimmista malleista. Lue lisää, niin saat tarkan yleiskuvan tästä tuotteesta.

Ecovacs Deebot 605 Plussat

Deebot 605:tä on erittäin helppo hallita mobiilisovelluksella. Se on hintaluokassaan ainoa robotti-imuri, joka ensimmäisen siivouksen jälkeen piirtää kotistasi kartan ja jatkossa antaa sinun lähettää sen puhdistamaan esimerkiksi vain yhtä tiettyä huonetta.

Kuten jo mainittu, Deebot 605 osaa myös pestä lattioita. Siinä on vesisäiliö, jota on helppo täyttää, sekä robotti hallitsee hyvin moppaamisen. Sen lattiapesu ei ole kyllä yhtä tehokas kuin Mamibot PreVac 650:lla, mutta Deebot onkin noin 200 euroa Mamibottia halvempi.

Hinta on yksi tärkeimmistä syistä, miksi kannattaisi harkita Deebot 605:n ostamista. 299 eurolla saa robottia koko rahan edestä ja nauttia ominaisuuksista, joita muut saman hintaluokan robotti-imurit eivät tarjoa. Kahden vuoden takuuaika on myös rohkaisevaa ja antaa sinulle tarpeeksi aikaa robotin vaihtamiseen tai korjaamiseen ongelmien ilmetessä. Esimerkiksi Neato tarjoaa roboteilleen vain yhden vuoden takuun.

Deebot 605:n yleiset puhdistusominaisuudet ovat myös melko normaaleja. Se pystyy siivoamaan suurimman osan liasta ja jättää hyvin harvoin roskaa lattialle. Sillä on porrasanturi, joten se sopii myös portaikkoisiin koteihin.

Deebot 605:lla on HEPA 12 -suodatin, siten se sopii myös allergikoille.

Deebot 605:lla on yksi asia ylitse kaikkien muiden robotti-imurien, joita olemme testanneet ja arvostellut. Nimittäin Deebotin korkeus – se on vain 7,9 senttimetriä korkea eli se mahtuu paljon paremmin kuin toiset puhdistamaan matalien huonekalujen alta. Se on jopa 2 cm matalampi kuin Neato-mallit sekä jopa huippuluokan Mamibot ExVac 680S:ää matalampi.

Ecovacs Deebot 605 Miinukset

Robotin ja sovelluksen välillä oli pari kertaa häiriötä eikä robotti saanut hyvin yhteyttä puhelimeen. Suurimmaksi osaksi kaikki oli hyvin, mutta pari kertaa se aiheutti ongelmia ja lievää turhautumista.

Deebot 605:llä ei ole fiksua siivouspolkua. Tämä tarkoittaa, että se kiertää ympärillään melko ”tavoitteettomasti” eikä käytä mitään järjestelmää. Se ei ole itsessään aina huonoa. Jotkut jopa väittävät, että tällä tavoin robotti puhdistaa tilat paremmin, koska se kulkee samoja paikkoja toistuvasti ja poimii myös esimerkiksi tuulen mukana tulleet roskat jo kerran siivotulta paikalta. Tosiasia on kuitenkin, että se saattaa ohittaa joitain paikkoja ajoittain.

Ecovacs Deebot 605 Päätös

Jos etsit edullista robottipölynimuria, joka tekee työnsä hyvin, niin Ecovacs Deebot 605 on sinua varten. Se ei selvästikään ole mikään ihmekone eikä se varmaan pärjää Mamibot PreVac 650:n imu- ja pesuominaisuuksille, mutta se on varmasti hintaluokkansa yksi parhaimmista ja tekee viikonloppusiivouksesta paljon helpompaa.

Scroll to Top