iRobot Roomba 676

iRobot Roomba 676

Roomba 676 on iRobotin halvin malli, mutta silti se ole mikään turha turhaa tuote. Se ei kyllä sovi isoon asumukseen eikä vaativalle käyttäjälle, mutta silläkin on oma markkinarako. Seuraavassa katsauksessa kerromme, kenelle iRobot 676 voisi sopia.

iRobot Roomba 676 Plussat

Vaikka se on halvin iRobotti, ei ole se teholtaan heikko. Se on tarpeeksi hyvä siivoamaan kotisi suurimmasta osasta karvoista ja pölystä. Se tulee erittäin hyvin toimeen niin lemmikkikarvojen kuin muun roskan kanssa.

Edellisiin 600-sarjan malleihin verrattuna on lisääntynyt yhteensopivuus sovelluksen kanssa, jolla voit kätevästi ohjelmoida sen siivoamaan tiettyinä päivinä ja kellonaikoina, sekä antaa sille välittömän siivouksen aloittamisen tai lopettamisen komennon.

iRobot Roomba 676 on kooltaan isoin iRobotti, mutta kiitos sen infrapuna-anturinsa ja tehonsa osaa se selviytyä useimmista tiukoista paikoista ja jatkaa siivousta.

Kuten muutkin Roombat, pystyy myös Roomba 676 tunnistamaan kotisi likaisemmat kohdat, joissa tarvittaessa nostaa automaattisesti imutehoaan, jotta paikka tulisi puhtaaksi.

Siivouksen jälkeen palaa se latausasemalle, kuten kunnon robottipölynimurin pitäisikin tehdä.

iRobot Roomba 676 ei ole sinänsä mikään ihmekone, mutta pienemmissä kotitalouksissa se tekee työnsä kunnolla.

iRobotit tunnetaan kestävyydestään. iRobot Roomba 676 ei ole poikkeus, se on hyvin vankka robotti.

iRobot Roomba 676 Miinukset

Kun Roomba 676:lla loppuu akku, menee se itse latausasemalle, mutta latauksen jälkeen se ei enää jatka siivousta. Sen takia tämä robotti-imuri ei sovi isoihin koteihin. Kuitenkin se sopii mainiosti alle 100 neliömetrin koteihin. Akku kestää noin yksi tunti, se onkin tärkein syy, miksi se ei sovi liian isoihin koteihin. Alle 100 neliömetrin kodin siivouksen jaksaa se kuitenkin hyvin.

iRobot Roomba 676 on viimeinen vielä virallisesti myynnissä oleva Roomba-malli, jonka siivoustela on harjamallinen. Kaikilla seuraavilla malleilla ovat silikoniset siivoustelat. Silikonisten siivoustelojen etu harjamallisiin on se, että ne eivät kerää karvoja ja hiuksia itseensä sekä niitä ei pidä puhdistaa. Roomba 676:n tapauksessa ole siis valmis puhdistamaan aika ajoin siivoustelaa karvoista ja pölystä.

Roomba 676:lla ei ole HEPA-suodatinta, joten allergikkojen tulisi ostaa jokin toinen robottipölynimuri.

9,5 senttimetrisellä korkeudellaan se ei pääse siivoamaan matalien sänkyjen tai sohvien alta.

Ennen ostamista tarkista kotonasi vastaavien esineiden korkeudet.

iRobot Roomba 676 Päätös

Jos kotisi on alle 100 neliömetriä sekä haluat kestävän ja luotettavan avustajan, silloin iRobot 676 sopisi sinulle, erityisesti kiitos sen keskimääräistä alhaisemman hinnan. Jos on varaa kalliimpaan koneeseen, kannattaa kuitenkin harkita arvokkaampaa iRobotin mallia tai Mamiboti-robottipölynimuria.

Scroll to Top