iRobot Roomba i3

iRobot Roomba i3 on Roomba-malliston edullisin robotti-imuri, joka pitää kotisi puhtaana luotettavasti ja vaivattomasti. Tässä imurirobotissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet: Se puhdistaa tehokkaasti lian, pölyn, lemmikkien karvat ja muut roskat nopeasti ja tarkasti. Imuri on varustettu älykkäillä sensoreilla ja pölyn havaitsevalla teknologialla. Siinä on myös yhteensopivuus puheavustajille. Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi kyseisen imurin ominaisuuksia ja käyttäjäkokemuksia.

Imurin tekniset ominaisuudet

iRobot Roomba i3 on kompaktin kokoinen ulkomitoiltaan, se on vain 9,25 cm korkea ja läpimitaltaan 34 cm. Imuri painaa vain 3,18 kg, joten sitä jaksaa helposti siirrellä kerroksesta toiseen. Tämän imurin litium-ioniakku on kapasiteetiltaan 1800 mAh, latausaika on vain 3 tuntia ja käyttöaika 75 minuuttia, joten sillä siivoaa useat huoneistot helposti kertalatauksella. 

Roomba i3 on varustettu 0,4 litran pölysäiliöllä, joten säiliötä ei tarvitse kesken siivouskerran tyhjennellä. Pölysäiliö on myös helppo tyhjentää suoraan roskakoriin ja tarkempi pesu ja puhdistus hoituu tarvittaessa suoraan hanan alla vedellä.

iRobot Roomba i3 sisältää älyteknologiaa. Imprint™ Smart Mapping -kartoitusjärjestelmällä haluttavat siivousalueet voi määritellä helposti ja imuri tekee siivottavista alueista myös itse automaattisesti siivouskarttoja, jotka tallentuvat imurin muistiin. Karttajärjestelmään pystyy myös itse lisäämään erillisiä alueita, joita ei halua siivottavan. Imuria pystyy ohjaamaan helposti iRobot HOME- sovelluksella.

Imuri on myös yhteensopiva erillisten virtuaaliavustajien, Amazon Alexan ja Google Assistantin, kanssa.

Myyntipakkaukseen sisältyy: Roomba i3, Home Base Charging Station -latausalusta, litium-ioniakku, virtakaapeli ja suodatin.

Optimoitua imurointia

iRobot Roomba i3 -robotti-imuri sisältää älykästä teknologiaa, tarkkojen älysensoreiden avulla se havaitsee pienijakoisimmankin pölyn ja lian. Imuri sopii siis täydellisesti lemmikkitalouksiin, joissa karvaa ja pölyä esiintyy jatkuvasti.

Tehokas litium-ioniakku takaa  jopa 75 minuuttia puhdistusaikaa yhdellä latauskerralla. Tämä riittää useimpien talojen tai huoneistojen siivoamiseen kertalatauksella. Siivoamisen jälkeen imuri latautuu täyteen vain 3 tunnissa. 

Tämän robotti-imurin monipuoliset harjat ja hyvä imuteho sopivat kaikenlaisille pinnoille. iRobot Roomba i3 on varustettu 3-vaiheisella puhdistusjärjestelmällä: Robotti-imuri käyttää kolmivaiheista puhdistusjärjestelmää irrottaakseen, nostaakseen ja imuroidakseen lian. Siinä on kestävät Dual Multi-surface -harjat, jotka soveltuvat kaikenlaisille lattiapinnoille. Imurissa on myöskin Edge-Sweeping -harja, jonka avulla huoneiden reunat ja nurkatkin puhdistuvat tehokkaasti. Lisäksi imurissa on paljon imutehoa.

Tarkkaa siivousta älyteknologiaa käyttäen

Smart-teknologian avulla robotti-imuri tekee jopa 60 päätöstä sekunnissa valitakseen parhaan mahdollisen imurointireitin integroitujen älysensoreidensa avulla. Oppimalla eri reittejä ja huonekarttoja se oppii navigoimaan ja huomioimaan kotisi nurkat, erityispinnat ja huoneet, taaten täten perusteellisen siivouksen.

Koska tämä imurimalli sisältää lian havaitsevaa teknologiaa, laite huomioi hiekan ja pölyn ja voi täten keskittää erityistä huomiota alueisiin, jotka keräävät eniten likaa, kuten esimerkiksi kotisi eteistilat tai keittiö.

iRobot Roomba i3:a voit ohjata helposti älypuhelimesi tai puheesi avulla. Voit yhdistää robotti-imurin älypuhelimeesi iRobot Home -sovelluksen kautta, tämän ansiosta voit luoda sille erilaisia siivousaikatauluja ja automatisoida imurointiprosessin täysin.

Imuri toimii myös näppärästi puheohjauksella: Robotti-imuri tukee Google Home- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajia, eli tämän ansiosta voit ohjata kaikkia sen toimintoja pelkästään puheen avulla.

Käyttäjäkokemuksia iRobot Roomba i3 -robotti-imurista

Tätä imuria suositaan lemmikkitalouksissa:

“Ostin tämän imurin kissanhiekan ja -karvojen poistoon kivilattialta ja olin todella yllättynyt, että kone kampesi jopa noin 2 cm korkealle karvamatolle. Ihan hyvää jälkeä teki, jotain murusia jäi seinien vierustalle. Eihän tämä nyt imurointia kokonaan poista, mutta hyvä apu siistimiseen ja tuon hiekan pois keräämiseen. Ja mukavaa, että imuri pörrää kätevästi sohvan alla, ärsyttävää itse kökkiä lattialla, niin nyt ei tarvitse. Hyvä ostos, on rahan arvoinen.”

“Olen enemmän kuin tyytyväinen imuriin. Perheessä on kaksi alle kouluikäistä lasta ja kissa, eikä tuulikaappia saati kuraeteistä, joten etenkin näin keväällä pölyä, hiekkaa ja roskaa kantautuu sisään sillä tahdilla, että en ymmärrä, miten ollaan aiemmin selvitty ilman robotti-imuria.

Pari ensimmäistä siivouskertaa robotti näytti seikkailevan edestakaisin aivan päättömästi, mutta nyt kun se on lähes päivittäin käytössä, päätön sekoilu onkin osoittautunut ihan loogiseksi ja puhdasta tulee. Ihan joka nurkkaan imuri ei kuitenkaan pääse ja pieniä leluja ei passaa jättää lattialle. Loistava imuri! Pölysäiliön tyhjennys helppoa ja 80 neliöisen asunnon imuroi helposti yhdellä latauksella.”

Imurin kompakti koko ja helppokäyttöisyys miellyttää myös käyttäjiä:

“Olen nyt käyttänyt imuria noin kuukauden. Olen käyttänyt imuria sekä kotona että kesäasunnolla. Imurin kuljettaminen paikasta toiseen on helppoa. Imuri on kompaktin kokoinen ja siinä on vain muutama osa. Jos tietää liikuttelevansa imuria asuntojen välillä, suosittelen alkuperäisen kuljetuslaatikon säilyttämistä.

Imurin fyysinen asentaminen oli yksinkertaista. Vastaavasti kännykkäyhteyden asentaminen ei ollut lainkaan niin helppoa. Koska olen käyttänyt imuria kahdessa eri asunnossa, olen joutunut asentamaan kännykkäyhteyden uudestaan aina asunnon vaihdon yhteydessä.”

Kaiken kaikkiaan siivoustulos tyydyttää imurin käyttäjiä:

“Asunnon ensimmäinen imurointi jätti toivomisen varaa, mutta toisella kerralla imuri teki huomattavasti parempaa jälkeä. Mitä useammin imuria käytin, sitä sujuvammin ja tarkemmin se imuroi. Kannattaa kuitenkin muistaa kerätä lattioilta turhat irtoesineet ja jatkojohdot.

Huolimatta pyöreästä muodostaan imuri pystyy puhdistamaan asunnon nurkatkin.

Olen ollut tyytyväinen imuriin. En erityisemmin rakasta imurointia, joten teen mielelläni pienet valmistelut (kerään irtoesineet pois lattioilta), että robotti-imuri voi sujuvasti hoitaa minulle niin ikävän imurointivelvollisuuden. Tässä imurissa hinta-laatu-suhde kohtaa toisensa ja voin lämpimästi suositella sen ostamista.”

“Tämä robottipölynimuri tekee sen, mitä sen pitääkin. Se tekee työn perusteellisesti, ja pölynimuria ohjataan puhelimen sovelluksesta. Minulla oli jokin aika sitten Anderssonin robottipölynimuri, ja siihen verrattuna Roomba on paljon parempi. Jos sinulla on eläimiä, tämä on todella hyvä ostos. Robotti kerää käytännössä kaikki ympäriinsä lojuvat hiukset ja karvat. Pölysäiliö on juuri tarpeeksi suuri, jotta se ei vuoda yli työn päätyttyä. Erittäin hyvä tuote kohtuulliseen hintaan. Todella suositeltavaa hankkia!”

Yhteenveto

iRobot Roomba i3 on hintaluokkansa edullisin robotti-imuri, joka tarjoaa luotettavaa ja vaivatonta siivousta kotiisi. Sen älykkäät sensorit ja pölyn havaitseva teknologia mahdollistavat tehokkaan puhdistuksen liasta, pölystä, lemmikkien karvoista ja muista roskista. Imuri on myös kompaktin kokoinen ja kevyt, helposti siirreltävissä kerroksesta toiseen, ja varustettu kestävällä 1800 mAh litium-ioniakulla, joka takaa jopa 75 minuuttia imurointia yhdellä latauksella.

Roomba i3:n älyteknologia tekee siivouksesta entistä helpompaa. Imuri hyödyntää Imprint™ Smart Mapping -kartoitusjärjestelmää, joka mahdollistaa haluttujen siivousalueiden määrittämisen ja automaattisen siivouskarttojen luomisen. Sovelluksen avulla käyttäjä voi ohjata imuria helposti ja lisätä karttaan erillisiä alueita, joita ei halua siivottavan.

Imurissa on kestävät Dual Multi-surface -harjat ja vahva imuteho, joten imuri soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille lattiapinnoille. Kolmivaiheinen puhdistusjärjestelmä irrottaa, nostaa ja imuroi lian tehokkaasti. Lisäksi imuri on yhteensopiva puheavustajien, kuten Amazon Alexan ja Google Assistantin, kanssa.

Käyttäjäkokemukset korostavat imurin tehokkuutta lemmikkitalouksissa ja sen kykyä navigoida kodin eri osissa tarkasti. Litteän muodon ansiosta imuri pääsee myös sohvien ja muiden kalusteiden alle ja siivoaa myös nurkat. Tämän imurin helppokäyttöisyys ja älyominaisuudet ovat saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta. Kokonaisuudessaan iRobot Roomba i3 tarjoaa erinomaisen hinta-laatu-suhteen ja sopii erityisesti niille, jotka etsivät tehokasta ja helppokäyttöistä robotti-imuria sopuhintaan.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top