iRobot Roomba i6

iRobot Roomba i6 robotti-imuri tarjoaa työkalut täydelliseen ja optimoituun imurointiin. Siivous hoituu tällä robotilla sinun aikataulussasi erillisten räätälöityjen asetusten ansiosta. iRobot Roomba i6 -robotti-imuri osaa suunnistaa itsenäisesti kotonasi. Se osaa myös erottaa huoneet toisistaan, joten voit päättää missä ja milloin imuri siivoaa. Voit myöskin hallita imuria Amazon Alexa -virtuaaliassistentin avulla, täten voit hoitaa sotkut sormeakaan nostamatta. Tässä artikkelissa käymme läpi enemmän tämän robotti-imurin ominaisuuksia ja minkälaisia käyttökokemuksia laite on saanut.

iRobot Roomba i6 tekniset ominaisuudet

Imuri on näppärän kokoinen kapistus, korkeudeltaan 9,25 cm ja läpimitaltaan 34 cm. Laite painaa vaivaiset 3,38 kg, joten sen siirtely tilasta toiseen onnistuu vaivatta.

Tämä robotti-imuri on varustettu tehokkaalla 1800 mAh litium-ioniakulla, jonka ansiosta käyttöaika on yhdellä latauksella jopa 75 minuuttia, joten se kykenee imuroimaan noin 140 m² kokoisen asunnon kerralla. Akun latausaika on myös suhteellisen lyhyt, vain 90 minuuttia. Imurin pölysäiliö on tilavuudeltaan 0,4 litran vetoinen, joten sitä ei tarvitse kesken siivouksen tyhjennellä.

iRobot Roomba i6:ssa on hyödynnetty Smart Mapping -teknologiaa, jonka ansiosta robotti-imuri osaa älykkäästi kartoittaa kotisi ja valita sopivan puhdistustavan automaattisesti. Imurissa on myös kolmiosainen siivousjärjestelmä. Dirt Detection -liantunnistussensorien lisäksi se osaa valita sopivimman puhdistustavan tilanteen mukaan. Innovatiivisen AeroForce-siivousjärjestelmän vuoksi imurissa on jopa 10 kertaa enemmän imutehoa verrattuna iRobot 600 -sarjan imureihin.

Älyteknologiaa on myös hyödynnetty imurin suunnittelussa. Voit ohjata Roomba i6 -imuria äänikäskyillä Amazon Alexa- ja Google Home -assistenttien avulla. Lisäksi käyttämällä suomenkielistä iRobot HOME -sovellusta voit aikatauluttaa milloin ja missä imuri siivoaa.

Myyntipakkaukseen sisältyy iRobot-robotti-imuri, erillinen latausasema, litium-ioniakku ja johto.

Siivoaa milloin, missä ja miten haluat

iRobot Roomba i6 sisältää Imprint Smart Mapping -teknologiaa, jonka ansiosta voit ohjata missä ja milloin robotti-imurisi siivoaa. Se kartoittaa kotisi automaattisesti, osaa erottaa eri huoneet ja tilat toisistaan ja valitsee automaattisesti sopivan puhdistustavan. Voit myös hallita imuria joko äänikäskyillä Amazon Alexa -virtuaaliassistenttia käyttämällä tai iRobot HOME -sovelluksen avulla. Sovelluksella voit aikatauluttaa milloin ja missä imuri siivoaa.

Edistyksellisen navigoinnin ansiosta iRobot Roomba i6 siivoaa sotkut sieltä mistä haluat, juuri silloin kuin haluat. Se myös osaa välttää alueita, joihin et halua sen menevän. Mobiilisovelluksessa voit määrittää robotille alueita, joihin et halua sen menevän, kuten lemmikkien ruokakuppien lähelle tai lasten leikkipaikkaan. Imuri on myös varustettu törmäyksen estolla ja tasoerojen tunnistuksella, joten se osaa varoa portaita ja esteitä. 

iRobot Roomba i6 Imuroi sotkut hetkessä

Huippumodernin tilan kartoituksen ja älykkään navigointijärjestelmän ansiosta voit lähettää robotin siivoamaan sotkut heti, kun niitä kotiisi ilmaantuu. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi kodin ääniavustajien avulla, laitetta voi siis käyttää robotin napeista tai suomenkielisellä mobiilisovelluksella.

Roomba i6 etenee siivotessaan järjestelmällisesti tarkkaillen samalla sijaintiaan kameralla. Imurin navigointijärjestelmän ansiosta jokainen asunnon kolkka tulee imuroitua. Älykkään navigoinnin ja litium-ioniakun ansiosta Roomba i6 sopii myös hieman isompiin asuntoihin. Tarvittaessa robotti käy latautumassa välissä ja jatkaa sen jälkeen siivousta siitä mihin se jäi.

Tämä robotti-imuri imuroi kaikenlaiset sotkut tehokkaasti kolmivaiheisella siivousjärjestelmällään, joka on varustettu eri pinnoille sopivalla harjaparilla ja kymmenkertaisella voimaimulla. Imurin tukkeutumattomat harjakset takaavat sen, että tämä robotti-imuri sopii myös erityisen hyvin lemmikkitalouksiin, joissa karvaa riittää. Roomban harjojen on todettu testeissä olevan erittäin tehokkaita pölyn ja karvojen irroittamiseen matoilta. Lisäksi kumisten harjasten puhdistaminen on entistä helpompaa, koska karvat eivät kietoudu niiden ympärille.

Erityisen sivuharjansa avulla imuri pystyy tehokkaasti puhdistamaan myös seinänvierustat ja nurkat. Se myös korkeutensa puolesta mahtuu siivoamaan useimpien sänkyjen, sohvien ja muiden huonekalujen alta.

iRobotin käyttö sekä huolto on tehty helpoksi. Robotti sisältää erillisen merkkivalon pölypussin tyhjennykselle. Itse pölysäiliön tyhjennys on helppo ja nopea toimenpide, voit tyhjentää sen suoraan roska-astiaan ja tarvittaessa huuhtaista säiliötä vesihanan alla. 

Ei vain älykäs, vaan suorastaan nerokas

iRobot Genius -älykotialusta takaa arkisiivoukseen varsinaista nerokkuutta –imuri ymmärtää kotiasi ja elämäntapaasi ja täten parantaa arjen hallintaasi entisestään.

Imuri oppii ajan kanssa tuntemaan elämänrytmisi ja kuuntelee puhettasi.

Robotti-imuri oppii siivoustottumuksesi ja tekee sen mukaisesti omia suosituksiaan. Robotti saattaa siis ehdottaa asioita, joita et ehkä tulisi itse ajatelleeksi, kuten ylimääräistä siivousta allergiakaudella tai lemmikin karvanlähtöaikana.

iRobot Roomba i6 -robotti-imurin voi yhdistää toimimaan yhdessä erikseen myytävän robottimopin kanssa. Imprint®-linkkiteknologian ansiosta Roomba i6 -robotti-imuri ja Braava jet m6 -robottimoppi imuroivat ja moppaavat täydellisessä yhteistyössä siivoten kotisi perinpohjaisesti ilman, että sinun tarvitsee nähdä ylimääräistä vaivaa.

Käyttäjien kokemuksia kyseisestä mallista

Joidenkin käyttäjien mukaan laitteella on hyvä hinta-laatusuhde:

“Täydellinen ostos. Se on itse asiassa käytännössä sama pölynimuri kuin i7-malli. Vaihdettiin vanhemmasta Irobotista tähän, ja pelkkä älykäs kartoitustoiminto, jossa robotti kartoittaa kotisi, on kaiken rahan arvoinen. Nyt voin vihdoin lähettää sen siivoamaan tiettyihin alueisiin/huoneisiin. Voidaan ehdottomasti suositella ja laite todella helpottaa arkea.”’

“Kuukauden verran ollut käytössä ja tosi tyytyväisiä ollaan, sai rahalle vastinetta. Ajastuksella saa imuroitua työpäivän aikaan ja on mukava tulla siistiin kotiin eikä ole koirankarvoja lattialla. Tunnistaa hyvin rappuset. Suosittelen!”

Imuri soveltuu kaikkien käyttäjien tarpeisiin:

“Ostin viime viikolla ja olen jo erittäin tyytyväinen tähän robottiin, joka tunnistaa huoneemme älykkäästi ja jolla on todella hyvä imuteho. Se on helppo puhdistaa ja kaikki perheenjäsenet, niin lapset kuin vanhemmatkin, käyttävät sitä mielellään. Ostimme sen tyttärellemme ja hän on tyytyväinen.”

“Rakastan sitä, että voin kytkeä imurin päälle töistäni. Hiukset ja muut tavarat eivät jää kiinni, koska telat on valmistettu kumista eivätkä harjaksista.

Uskomatonta kuinka paljon likaa voi kerääntyä lattioille vain muutamassa päivässä – mutta siivous on helppo hoitaa tämän apurin avustuksella.”

“Hyvä imuri. Viikon päivät ollut käytössä. Harmittaa, kun en ole aikaisemmin jo tullut ostaneeksi tätä.”

Yhteenveto

iRobot Roomba i6 on älykäs ja tehokas robotti-imuri, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun kotisi puhtaanapitoon. Imuri on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten Smart Mapping -teknologialla, joka mahdollistaa kotonasi navigoinnin ja eri huoneiden erottamisen helposti. Voit myös helposti ohjata imuria äänikäskyillä Amazon Alexan avulla ja aikatauluttaa siivouksen iRobot HOME -sovelluksella.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Roomba i6 on kompakti ja kevyt ja varustettu tehokkaalla 1800 mAh litium-ioniakulla, jonka ansiosta imuri pystyy siivoamaan jopa 75 minuuttia yhdellä latauksella. Imurissa on myös kolmiosainen siivousjärjestelmä ja AeroForce-siivousjärjestelmä, jotka takaavat tehokkaan imuroinnin erilaisilla pinnoilla. Lisäksi imuri hyödyntää älykästä Imprint-linkkiteknologiaa yhdessä muiden iRobot-laitteiden kanssa, kuten Braava jet m6 -robottimopin, tarjoten täydellisen siivouskokemuksen.

Käyttäjät ovat antaneet positiivista palautetta imurin älykkyydestä ja suorituskyvystä. Erityisesti älykäs kartoitustoiminto ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta. Käyttäjät ovat myös todenneet, että imuri soveltuu hyvin erilaisiin tarpeisiin ja helpottaa arjen hallintaa merkittävästi. Yhteenvetona sanoisin, että iRobot Roomba i6 tarjoaa älykkään ja tehokkaan ratkaisun kotisiivoukseen, ja sen hinta-laatusuhde on hyvä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top