Roborock Q7 Max

Roborock Q7 Max -mallissa yhdistyvät aiempien saman valmistajan mallien huipputeknologia sekä lisäksi suurikapasiteettinen roska-astia ja vesisäiliö, jotka mahdollistavat vaivattoman ja tahrattoman siivous kokemuksen.

Tämä uusi robotti-imuri tekee uusia harppauksia tehokkuudessa yhdistäen roska-astian ja vesisäiliön puhdistaminen ja täyttämisen, siivoaminen ons täten helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen. Nämä ominaisuudet yhdistettynä Pure -automaattiseen tyhjennys telakkaan tekee imurin ylläpidosta entistä helpompaa. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin imurin ominaisuuksiin.

Katso täältä parhaat robotti-imurit, joita kaupassamme tarjoamme.

Roborock Q7 Max tekniset ominaisuudet

Roborock Q7 Max:ssa on suuri 470 ml:n roska-astia (lähes 20 % suurempi kuin muissa markkinoilla olevissa robotti-imureissa) ja reilu 350 ml:n vesisäiliö. Imuri on varustettu myös tehokkaalla 5200 mAh akulla, jolloin käyttöaika on 180 minuuttia ja toimintasäde jopa 240 neliömetriä, imurin teho riittää siis jopa 300m²:n kotien siivoamiseen yhdellä latauskerralla. Imurin latausaika on enintään 6 h.

Korkeudeltaan imuri on 96,5 mm ja painoltaan 3,67 kg, joten se mahtuu mukavasti useimpiin tiloihin ja voit kuljettaa sitä helposti siivottavien kerrosten välillä.Roborock Q7 Max on äänenvoimakkuudeltaan vain 67 dB, joten voit voit huoletta keskittyä askareisiin ilman, että siivoamisen äänet niitä häiritsevät.

Roborock Q7 Max imuroi tehokkaasti uskomattoman 4200 Pa:n imutehon ansiosta. Sisäänrakennettujen HEPA -ilmansuodattimien ansiosta imuri pystyy poistamaan yli 99 % liasta ja allergeeneista, se kerää pölypunkit, lemmikkien hilseen, siitepölyn, homeen ja paljon muuta.

Robotti-imuriin sisäänrakennetun mopin ansiosta se pystyy imuroimaan ja moppaamaan samanaikaisesti. Imurin jousikuormitteisen rakenteen ansiosta se pystyy tuottamaan tasaisen 300 g:n paineen ja luomaan todellisia pyyhkäisyliikkeitä perusteellisempaa puhdistusta varten. Roborock Q7 Max -mopissa on elektronisen pumpun ansiosta jopa 30 veden virtaustasoa, joten se pystyy puhdistamaan jokaisen pinnan yhdellä kerralla.

Imuroi ja moppaa lattiasi samanaikaisesti

Sekä imurointi- että moppaustoiminnon sisältävä robotti-imuri puhdistaa samanaikaisesti sekä pölyhiukkaset että tahrat lattioiltasi, jolloin pääset kertasiivouksella nauttimaan puhtaasta kodista. Ainutlaatuinen jousikuormitteinen moppi toimii 300 g:n paineella, joten moppaus irrottaa lattioilta pienimmätkin läikät ja kuivuneen lian. Lisäksi imurin elektronisessa vesipumpussa on 30 eri vesivirtaustasoa, minkä ansiosta se kaikkien eri lattiamateriaalien puhdistukseen, imuri tunnistaa materiaalin automaattisesti ja valitsee veden virtausvoimakkuuden ja määrän materiaalin mukaan.

Robotti-imuri syväpuhdistaa matot kestävän ja uudistetun kumiharjan avulla. Pitkäkestoisen, kumisen pääharjan ansiosta imuri irrottaa tehokkaasti lian ja hankalat pölyhiukkaset erityisesti matoista. Lisäksi imuri automaattisesti lisää imutehoaan aina matoilla Carpet boost -toiminnon ansiosta, jolloin varmasti jokainen lika- ja pölyhiukkanen päätyy imuriin. Pääharjan erityisen muotoilun ansiosta hiukset ja karvat eivät sotkeudu sen ympärille, joten harjan puhdistaminen käy helposti.

Siivousalan 3D-kartoitus tekoälyn avulla

Roborock Q7 Max on niin sanottu älykäs robotti-imuri, jonka tekoälyominaisuudet mahdollistavat sen, että se pystyy rakentamaan tarkan 3D-mallinnuksen kodistasi. Roborockin PreciSense LiDAR -järjestelmän ja kehittyneiden infrapuna-antureiden ansiosta voit valita haluatko itse määritellä sen toiminnat ja siivousalueen vai annatko sille mahdollisuuden löytää itse tehokkaimman siivousreitin. Viimeisimmät innovaatiot mahdollistavat sen, että imuri on kykenevä rakentamaan tekoälyn avulla kodistasi yksityiskohtaisen 3D-kartan, jota pystyy muokkaamaan lisäämällä karttaan huonekaluja ja lattiamateriaaleja, jolloin siivous sujuu vieläkin yksityiskohtaisemmin.

Ohjaus mobiilisovelluksella ja ääniohjauksella

Roborock Q7 Max -robotti-imuria pystytään ohjaamaan näppärän Xiaomi Mi Home-mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksessa pystyy määrittämään erilaisia siivousalueita ja näkymättömillä seinillä ns. No-go-zonen eli alueet, joihin imuri ei saa mennä. 

Imuri on varustettu usean kerroksen kartoituksella, jonka ansiosta Roborock Q7 Max voi tallentaa kodistasi jopa neljä eri karttaa sekä tunnistaa automaattisesti sen kerroksen, johon se on asetettu siivoamaan. Imuri tunnistaa myös portaat ja reunat, jolloin ei tarvitse pelätä imurin putoamista kerrosten välillä.

Imuri on varustettu myös lapsilukolla, joka estää lapsia tai lemmikkejä muuttamasta asetuksia tai käynnistämästä imuria vahingossa.

Roborock Q7 Max on lisäksi yhteensopiva Amazon Alexa-, Google Home- ja Siri Shortcuts -virtuaaliassistenttien kanssa, joten voit äänikomentojen avulla aloittaa siivouksen sekä ohjailla imuria helposti.

Käyttäjäkokemuksia Roborock Q7 Max -imurista

Imurin harjajärjestelmä ja akun tenho ovat keränneet kiitosta käyttäjien parissa:

“Vaimoni ja minä olemme erittäin tyytyväisiä imuriin! Hyvä puoli tässä mallissa on sivussa oleva pieni harja, joka kerää loistavasti pölyn myös nurkista ja tuolin jalkojen ympäriltä! Imuri kulkee hyvin esteiden ja mattojen yli ja poimii koiran karvat.”

“Koirataloudessa ehdottoman hyvä värkki. Oikeastaan ei huomaa enää karvoja missään, kun kerran päivässä imuri tekee työnsä. Ihmeen hyvin menee mattojen yms. kynnysten yli.”

“Se imuroi erittäin hyvin ja tehokkaasti! Samalla akku kestää todella pitkään, joten se siivoaa helposti koko talon useat kerrokset ilman, että sitä tarvitsee ladata välissä.”

Moppaustoiminnosta on annettu mm. seuraavanlaisia arvosteluja:

“Rakastan sitä, voin suositella. Imuri sekä imuroi että pesee erittäin hyvin. Kiitos Roborock!”

“Ostimme tämän mallin noin kuukausi sitten, koiratalouteen oikein kiva apuri. Moppauksen säädettävä vesimäärä on loistava ominaisuus, josta on hyötyä varmaan varsinkin syksyllä.”

“Robotti-imuri on jotain, jolle en koskaan uskonut olevan käyttöä, nyt olen todella pahoillani, etten hankkinut sitä aikaisemmin. Meillä on koira ja siitä irtoaa paljon karvaa. Tämä malli poistaa 99% kaikista karvoista, ja imurissa on loistava moppitoiminto, joka poistaa paljon likaa ja pölyä, joka on tarttunut lattioihin. Ostin tämän ilman erillistä tyhjennysasemaa, koska mielestäni säiliön voi hyvin tyhjentää manuaalisesti. Itse moppiliina voidaan yksinkertaisesti poistaa ja huuhdella vedellä.” 

Myös imurin ohjaukseen käytettävä sovellus miellyttää käyttäjiä:

“Olen erittäin tyytyväinen pieneen robottiini. Se tekee juuri sen mitä sen pitääkin, on todella helppo hallita sovelluksen avulla ja siivoustulos on lähes täydellinen!”

“Hyvin toimiva ja hienoa jälkeä tekevä robotti-imuri. Helppo käyttöönotto sovelluksella vaikka suomenkielistä versiota ei löydykään. Ehdottoman hyvä hankinta!”

“Ensimmäinen hankkimani robotti-imuri, enpä olisi uskonut mihin nämä pystyy! Pystyy ohjelmoimaan käytännössä kaiken, jos vaikka sattuu tippumaan leivänmurusia, niin tämän siivousapurin saa paikalle siivoamaan jäljet kätevästi kännykällä ohjelmoimalla. Oiva apuri.”

Yhteenveto

Roborock Q7 Max -robotti-imuri tarjoaa huippuluokan siivouskokemuksen yhdistämällä edistyksellisen teknologian, suurikapasiteettisen roska-astian ja vesisäiliön. Roborock Q7 Max pystyy siis imuroimaan ja moppaamaan samanaikaisesti. Painoltaan kevyt ja äänenvoimakkuudeltaan hiljainen imuri tarjoaa siis sekä tehokasta imurointia että lattioiden pesua jousikuormitteisen mopin ja elektronisen, säätyvän vesipumpun avulla.

Imuri tekee siivouksesta entistä helppoa ja kätevää Pure-automaattisen tyhjennystelakan ansiosta. Teknisesti vaikuttava, Q7 Max sisältää suuren roska-astian ja reilun vesisäiliön lisäksi tehokkaan akun, tarjoten täten pitkän käyttöajan ja toimintasäteen. 

Imuri on myös älykäs, rakentaen tarkan 3D-mallinnuksen kodistaan PreciSense LiDAR -järjestelmän ja infrapuna-antureiden avulla. Käyttäjä voi täten ohjata imuria Xiaomi Mi Home -sovelluksen kautta, määritellä siivousalueita, ja hyödyntää ääniohjausta Alexa, Google Home- ja Siri Shortcuts -virtuaaliavustajien kanssa.

Käyttäjäkokemukset korostavat imurin tehokkuutta, monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä, erityisesti kestävän harjan, moppauksen ja monikerroskartan ansiosta. Roborock Q7 Max on käyttäjien mukaan osoittautunut siis erinomaiseksi apuvälineeksi moniin kotitalouksiin, jotka arvostavat älykkään siivouksen mukavuutta ja tehokkuutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top