Roborock S5 Max

Roborock S5 Max on innovatiivinen robotti-imuri, joka on edeltäjiään älykkäämpi ja uusilla ominaisuuksilla varustettu. Siinä on yhä isompi vesisäiliö, joka sallii isojen pinta-alojen imuroinnin ja moppauksen. Tehokas imuteho sallii imurin puhdistaa myös matot putipuhtaaksi. Kaunis ja moderni muotoilu tekevät robotista myös silmiähivelevän ja sopivan moderneihin koteihin. Tämä imuri on kattava paketti samoissa kuorissa, ja korvaa perinteiset mopit ja imurit. Teknologiaa ei ole koskaan yhdistetty yhtä mullistavalla tavalla siivoukseen, ja tästä artikkelista opit lisää siitä, kuinka tämä älykäs siivousrobotti voi helpottaa jokaisen arkea.

Robotti-imurin teknisiä ominaisuuksia

Roborock S5 Max on älykkäämpi edeltäjiään, Roborock S3 ja Roborock S4-robotti-imureita. Uusin malli on monipuolinen robottipölynimuri, sillä se imuroi ja moppaa kodin pinnat puhtaiksi. Imuri on todella tehokas, helppo ja vaivaton. Lisäksi siinä on tyylikäs ja moderni muotoilu, joten se sopii visuaalisesti skandinaavisiin koteihin. Tässä mallissa on myös edeltäjiään enemmän älyä, sekä suuremmat vesi- ja pölysäiliöt. Roborock 5 Max sopii siis erityisen hyvin isompiin koteihin, ja on varma valinta isoihin pinta-aloihin. 

Laitteen imuteho on 2000 Pa, eli robotti-imuri puhdistaa myös matot tehokkaasti. Tämä onkin varsinainen monitoimikone, ja erilliset imurit ja imurin suulakkeet matoille voi unohtaa. Robotti-imuri kykenee tarkan navigointinsa ansiosta puhdistamaan tehokkaammin huoneita ja nurkkia kuin ihminen. Se ei siirtele pölyjä syrjään, vaan puhdistaa myös jokaisen nurkan.

Imuri voidaan myös ohjelmoida puhdistamaan vain tietty huone, tai suorittamaan tehopuhdistus neliömetrien kokoiselle alueelle. Todella kätevää esimerkiksi herkästi likaantuvaan keittiöön ruoanvalmistuksen jälkeen, ruokapöydän alle ruokailun jälkeen tai lasten leikkihuoneeseen siisteyttä tehostamaan perussiivousten välissä. 

Imurissa on E11-suodatin, joka suodattaa pienhiukkasia ja pölyhiukkasia huoneilmasta. Myös allergeenit puhdistuvat tämän suodattimen avulla. Robotti-imuri on mainio hankinta näin eläintalouksiin hygieniaa ylläpitämään. Poistoilma on varmasti puhdasta tehokkaan suodattimen ansiosta.

Helppo ohjattavuus

Siivousrobottia voi ohjailla helposti sovelluksella ja sen voi asettaa siivoamaan myös silloin, kun itse ei ole paikalla. Tämä on todella kätevää, ja on ihanaa luksusta saapua puhtaaseen kotiin. Mikäli tiedossa on esimerkiksi lasten kyläilyjä, mobiilisovelluksen avulla siivousajankohdan voi asettaa niin, ettei se ole perheen pienimpien tiellä. Roborock S5 Maxia hallinnoidaan Mi Home-mobiilisovelluksen kautta, ja myös mobiilisovellukseen on päivitetty uusia ominaisuuksia. Muun muassa mukautuva reitinvalinta-algoritmi parantaa siivoustehoa. Imurin voi ohjelmoida siivoamaan myös vain tietyn pinta-alan. Myös moppausominaisuus on ohjelmoitavissa.

Robottipölynimuri ilmoittaa, kun on pölysäiliön puhdistamisen aika. Näin puhdistaminen ei unohdu arjen muiden askareiden ohella. Pölysäiliön puhdistaminen on todella helppoa, sillä säiliö on helppo irrottaa ja avata. Jäljelle jää vain säiliön tyhjentäminen suoraan roskikseen. Tyhjennetty pölysäiliö voidaan puhdistaa vedellä. Sen suurempaa operaatiota ei tarvita, vaan pölynimuri pestään huuhtelemalla suoraan hanan alla. Myös pölynimurin suodatin voidaan huuhdella.

Monikäyttöisyys

Roborock S5 Max mullistaa keittiön siivousvälineet. Enää ei tarvita erillistä siivouskaappia neliöitä viemään ja pullistelemaan täynnä mitä erilaisimpia moppeja ja imurinletkuja. Tarvitaan vain yksi, pieni ja kaunis robotti-imuri Roborock S5 Max. Siivousrobotti myös moppaa imuroinnin lisäksi. Siinä on myös tarpeeksi imutehoa siivoamaan matot huolellisesti. 

Moppauksen voi myöskin ajastaa, ja määritellä sovelluksen avulla moppausta vaativat alueet. Imurin voi ohjelmoida moppaamaan vain keittiön kokkauksen jälkeen, tai lasten leikkihuoneen lattian ennen vieraiden saapumista tai näiden lähtemisen jälkeen. Moppaustoiminnoin voi ajastaa 45 minuutin ja tunnin väliselle toiminta-ajalle. Akku laitteessa kestää jopa 190 minuuttia, kun se on säädetty hiljaiselle Quiet-tilalle.

Älytoiminnoilla tarkkaa siivousjälkeä

Siivousrobottiin on asennettu laserskannaus, joka auttaa robottia liikkumaan vaivatta kodin tiloissa ja kaikissa nurkkauksissa törmäämättä esteisiin. Huoneita ei tarvitse erikseen raivata, jotta imuri kykenee liikkumaan kätevästi. Imuri on älykäs, ei kömpelö. Integroitu laserskanneri auttaa imuria luomaan itselleen tarkan kuvan toimintaympäristöstä, suunnittelemaan ja muistamaan parhaat ja nopeimmat reitit, välttämään portaat ja muut mahdolliset pudotuspaikat ja jopa ylittämään kynnyksiä.

Integroidun laserskannerin avulla imuri kykenee siivoamaan suunnitelmallisesti ja ajassa. Imuri ei siis haahuile tehottomasti ympäri taloa, vaan se tekee tarkan suunnitelman siivouspinta-alasta, ja siivoaa sen määritellyn aikahaarukan sisällä. Mobiilisovelluksen avulla imuria voidaan ohjelmoida siivoamaan vain tietty huone, tietty pinta-ala, tai moppaamaan vain tietyt alueet. 

Tehokas akku ja iso vesisäiliö

Roborock S5 Maxissa on tehokas litiumakku, joka sallii imurin puhdistaa jopa kolme tuntia yhtäjaksoisesti. Imuria voidaan ladata älytoiminnon ansiosta niin, että sitä ladataan vain sen verran kuin on tarvis puhdistettavaan pinta-alaan nähden. 

Suuri 290ml kokoinen vesisäiliö sallii robotin siivota kerralla jopa 200 neliömetrin kokoinen pinta-ala, joten se ei ole huono vaihtoehto toimistoihin. Harjaksia on paranneltu, ja ne kykenevät nyt keräämään yhä enemmän irtonaisia karvoja lattiapinnoilta. 

Robottipölynimuri käyttää siivouksen apuna tehokasta laserskannausta. Laserskannauksen avulla robotti-imuri tekee siivoussuunnitelman jokaiseen tilaan. Robotti-imurin ominaisuuksiin kuuluu edistyksellinen navigointi. Roborock S5 Maxissa on yhteensä neljätoista anturia, eli se ei varmasti tipu portaista tai korkeilta tasoilta ja navigoi hyvin.

Käyttäjäkokemuksia Roborock S5 Max-imurista

Robotti-imurin imutehoon ollaan varsin tyytyväisiä:

“Tähän aikaan vuodesta koirien tassuissa kulkeutuu hirveästi hiekkaa sisälle, ja villakoira-armeija pesiytyy eteisen tuolin alle jo puolessa päivässä. Roborock S5 imuroi keittiön, olohuoneen, eteisen, työhuoneen ja meidän makuuhuoneen.”

“Olohuoneen ja makkarin villamatoille imuri pärjää hyvin – oikeastaan jopa yllättävän hyvin. Imuri ei jää jumiin hapsuihin, ja se tunnistaa, milloin tarvitaan lisää imutehoa.”

Robotti-imurin esteidenväistökyky kerää kiitosta:

“Imuri on yllättävän fiksu. Se osaa väistää lelukorit, eikä jää jumiin jatkojohtoon.”

“Imuria ei ole kertaakaan tarvinnut itse siirtää. Se osaa tunnistaa myös peilipinnat seiniksi, ja muuttaa suuntaansa.”

“Liikkuu ja navigoi todella hyvin sokkeloisessa pohjaratkaisussamme, jää jumiin vain harvoin.”

Imurin monikäyttöisyys on havaittu hyväksi käyttäjien keskuudessa:

“Imuroinnin lisäksi masiina moppaa, eli pyyhkii kostealla mikrokuituliinalla mennessään. Emme käytä enää muita siivousvälineitä lattioille.”

Imuriin ollaan oltu tyytyväisiä, ja se helpottaa arkea:

“Käytämme robotti-imuria noin joka toinen päivä.”

“Pari kertaa viikossa pyörii. En edes muista, milloin olisin itse tarttunut viimeksi imurin varteen.” 

“Isoja lattiapintoja ei ole tässä taloudessa imuroitu isolla imurilla viimeiseen kymmeneen vuoteen. Mahtavaa, kun on kiireinen arki.”

Imurin laatua myös kehutaan:

“Osat ovat kestäneet kaikki hyvin, ja ovat edelleen alkuperäiset.”

“Huippuvehkeitä.” 

“Niin hyvin on kestänyt, että seuraavakin kodinkone ostetaan luultavasti Xiaomilta.”

Yhteenveto

Roborock S5 Max on innovatiivinen imuri, joka huolehtii kodin siisteydestä kokonaisvaltaisesti. Imuri ei vain imuroi, vaan myös moppaa samalla. Uusimman teknologian ja kuudentoista anturin ansiosta imuri navigoi ongelmitta jokaisessa kodin tilassa ja väistää esteet sekä huonekalut. Imuri suunnittelee siivouksen energiatehokkaasti, ja sen voi ohjelmoida vaivatta etänä mobiilisovelluksen avulla.

Robotti-imuria suositellaan eläintalouksiin, sillä tehokkaan imutehonsa ansiosta se kykenee ylläpitämään päivittäistä siisteyttä eläintalouksissa. Hiekka ja karva puhdistuvat tehokkaasti ja koneen ilmansuodatin huolehtii, ettei poistoilmasta pääse allergeeneja tai pölyä huoneilmaan.

Suuremmaksi rakennettu vesisäiliö sallii jopa 200 neliömetrin moppaamisen ennen tyhjennystä, ja huipputehokas litiumakku kestää 3 tuntia yhtäjaksoista siivoamista. Myös koneen pölysäiliön tyhjennys on yksinkertaista, ja robotti-imuri muistuttaa itse sen tyhjennystarpeesta. Säiliöiden, suodattimien ja moppiliinan peseminen onnistuu yksinkertaisesti hanan alla. Kun lisäämme vielä modernin muotoilun innovatiivisiin toimintoihin, tämän imurin käyttäjäystävällisyys on huipussaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top