Roborock S6

Roborock S6 robotti-imuri on Roborock valmistajan suositun S5 mallin seuraaja. Se on hyvin samanlainen S5 mallin kanssa, mutta S6 on päivitetty ominaisuuksiltaan sekä tyyliltään. Kyseinen robotti-imuri on moderni ja erittäin tehokas ratkaisu koko kodin siivoamiseen sisältäen myös moppaus-toiminnon. Imuri on myös voittanut design-palkinnon vuonna 2019 muotoilun ja tyylittelyn vuoksi. Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin tätä laitetta, sen ominaisuuksia ja käydään läpi käyttäjäkokemuksia eri asiakkailta.

Imurin tekniset tiedot

Roborock S6 robotti-imurissa on sama muotoilu kuin sen edeltäjänsä S5:n kanssa, mutta hieman laadukkaammaksi ja tyylikkäämmäksi suunniteltuna. Muotoilultaan laite on litteä sylinteri, jonka keskuskuvussa on robotti-imurin ympäristössä liikkumisen mahdollistava LiDAR-skanneri. Robotti-imurissa on 14 sisäänrakennettua sensoria, laserskannaus sekä tehokas 32-bittinen neliytiminen prosessori, joiden ansiosta se liikkuu vaivattomasti kodissa. Tehokkaan 5200 mAh Li-ion-akun ansiosta robottipölynimuri pystyy siivoamaan jopa 250 m² yhdellä latauksella, mikä tarkoittaa toiminta-aikana 2,5 tuntia. Kun robotti-imurin akku loppuu, se käy lataamassa itsensä lataustelakalla ja palaa tämän jälkeen jatkamaan siivousta. Robotti-imuri hyödyntää siivouksessa 2 000 Pa:n HyperForce-imutehoa.

Robotti-imuri on mitoiltaan 9,6 cm korkea, läpimitaltaan 35,3 cm ja painoltaan 3,6 kg. Sen pölysäiliö on vetoisuudeltaan 420 ml ja siinä on lisäksi 140 ml vesisäiliö, jonka luvataan riittävän noin 100 neliömetrin alueen moppaukseen. Imurin äänitaso on noin 58 db, eli laite on sangen hiljainen. Imurin pölysäiliö ja Hepa-suodatin on helppo huuhdella hanan alla, kuminen ja pitkäikäinen harjarulla on myös helposti puhdistettavissa ja pestävissä.

Roborock S6:n yläkannessa on painikkeet käynnistämistä ja sammuttamista varten sekä painikkeet yksittäisen paikan puhdistamiselle sekä paluukäskylle lataustelakalle. Laitteen päällä oleva LED-valo kertoo puolestaan sen, milloin laite skannaa tai latautuu. 

Tätä robotti-imuria on helppo myös hallita Mi Home -mobiilisovellusta käyttäen ja se tukee Amazon Alexan äänikomentoja. Mi Home -mobiilisovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Myyntipakkauksen mukana tulee robotti-imurin lisäksi lataustelakka sekä virtajohto. Lataustelakan voi sijoittaa mille tahansa seinälle, jonka lähistöltä pistorasia löytyy. 

Suuri imuteho

Roborock S6:ssa on suuri 2 000 Pa:n HyperForce-imuteho, jonka se voi säätää sopivaksi eri pinnoille oli imuri sitten kovalla lattialla tai matolla. Imurin pyörivä tuuletin kiertää 15 000 kertaa minuutissa ja kehittynyt ilmavirtausjärjestelmä takaa erinomaiset puhdistustulokset. Imurissa on myös tehokas pääharja, sekä tehokkaat sivuharjat, joiden ansiosta imuri selviää haastavimmistakin puhdistustöistä. Suuren imutehon ja tehokkaiden harjasten ansiosta se irrottaa lian ja lemmikkieläinten karvat puulattioista yhtä helposti, kuin se irrottaa ne matoista.

Vaivatonta liikkumista laserskannauksen avulla

Robottipölynimuri sisältää 14 sisäänrakennettua sensoria, sekä laserskannauksen, joiden ansiosta se pystyy liikkumaan vaivattomasti kodissa huoneesta toiseen ylittäen jopa kaksi senttimetriä korkeat kynnykset. Laserskannerin avulla robottipölynimuri luo itselleen tarkan kuvan ympäristöstään, mikä mahdollistaa tehokkaat puhdistusreitit. Tarkat sensorit puolestaan mahdollistavat pehmeät liikkeet, joiden ansiosta kevyimmätkään esineet eivät kaadu sen huolehtiessa lattioiden puhtaudesta. Se tunnistaa mahdolliset esteet, eikä törmäile niihin aiheuttaen vahinkoa esimerkiksi huonekaluille. Sensoreiden ansiosta pölynimuri tunnistaa myös rappuset ja muut reunat, joilta se voi mahdollisesti tippua.

Vaikuttavat älytoiminnot

Roborock S6:n älytoiminnot mahdollistavat monen kerroksen ja huoneen siivouksen. Monitasoinen kartoitusjärjestelmä käyttää tarkkaa LiDAR-skannausta kodin eri tasojen tunnistamiseen automaattisesti. Voit sovelluksen avulla suojata arvoesineet tai huoneet “virtuaalisilla seinillä”, joita robotti välttää. Ne voivat olla niin pieniä kuin 0,4 metriä ja jopa 10 metriä. Tarkoituksena suojata kaikkea pienistä maljakoista kokonaisiin huoneisiin. Voit myös sovelluksen avulla päättää missä huoneissa imuri voi käyttää moppi-toimintoa sekä aikatauluttaa robotin päivittäiset siivoustehtävät.

Monipuoliset ominaisuudet

Roborock S6 sisältää paljon muitakin ominaisuuksia älytoimintojen ja hyvän imutehon lisäksi. Robotti-imuri hyödyntää tehokkaissa siivouksissa sisäänrakennettua HEPA-suodatinta, joka vangitsee jopa 95 % allergeeneista, mukaan lukien siitepöly ja home, joten se auttaa sinua pitämään kodin ilman raikkaana, puhtaana ja helposti hengitettävänä. Imurissa on hyödynnetty myös edistyksellistä äänenvaimennusta, jonka ansiosta tyypillinen imurin ääni muuttuu pehmeämmäksi surinaksi, joka ei häiritse edes myöhäisillan siivouksen aikana. Napsauttamalla moppiyksikön päälle voit säätää, kuinka paljon vettä haluat siivouksessa käyttää ja robottisi muuttuu pölynimuri- ja moppiyhdistelmäksi syvempää puhdistusta varten. Roborock S6:n ison 140 ml:n vesisäiliön avulla pystyt moppaamaan jopa 100 neliömetriä ja voit puhdistaa koko kotisi yhdellä kertaa.

Käyttäjäkokemuksia Roborock S6 -robotti-imurista

Älytoiminnoista tykätään arvostelijoiden kesken:

“Ihan älyttömän hyvä imuri hinta-laatusuhteeltaan. Mahtava sovellus, kaikkine ominaisuuksineen ja karttoineen toimii mainiosti. En ole tähän asti yhdeltäkään imurin arvostelijalta Youtubesta löytänyt mitään pahaa sanottavaa tästä. Ostakaa ja nauttikaa. Nähkää se pieni vaiva sovelluksen käytössä.”

Robotti-imuri hoitaa siivoustyönsä tehokkaasti myös eläintaloksissa:

“Tein paljon tutkimusta siitä, minkä robotti-imurin hankkisin ja päädyin lopulta tähän. Olen erittäin tyytyväinen valintaani. Sovellus on loistava ja imuri ollut uskomattoman hyödyllinen paikkojen puhdistamiseen. Minusta tuntuu, että se pääsee kaikkialle, mihin se voi kohtuudella mennä. Meillä on 2 koiraa, jotka irrottavat paljon karvaa ja olemme todella huomanneet eron. En ole käyttänyt moppausta vielä, mutta luulen sen toimivan samalla tavalla kuin imuroinninkin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen.”

Robotti-imurin kartoitus-ominaisuus on saanut paljon kiitoksia:

“Pidän siitä, kuinka se kartoittaa huoneen imuroidessaan. Minulla oli paljon vanhempi malli ja siihen verrattuna tämä tekee todella hyvää työtä. Rakastan monikerroksista ominaisuutta, koska se voi imuroida talon kaikki kerrokset. Minun tarvitsee vain asettaa se lattialle ja se imuroi. Kun se on valmis, se palaa heti alkupisteeseen, johon se asetettiin aloittamaan imurointi, jos se ei latausasemalle pääse. Paras ostos tähän mennessä!”

Robotti-imurin hankinta on myös parantanut elämän laatua antamalla aikaa perheelle siivoamisen sijasta:

“En yleensä kirjoita arvosteluja, mutta nyt en voi olla hiljaa. Se pitää taloni erittäin puhtaana vaivatta. Nyt voin viettää enemmän aikaa perheeni kanssa siivoamisen sijaan. Olen erittäin onnellinen ja suosittelen laitetta. Kiitos Roborock!”

Yhteenveto

Roborock S6 on tyylikäs ja moderni robotti-imuri, joka takaa erinomaiset siivoustulokset. Sitä on myös helppo hallita älytoimintojen avulla. Tässä artikkelissa olemme esitelleet tarkemmin tämän monipuolisen robotti-imurin teknisiä tietoja ja ominaisuuksia.

Roborock S6 tarjoaa käyttäjälleen paljon eri toimintoja ja ominaisuuksia, jotka auttavat päivittäisissä siivoustilanteissa. Se on tehokas laite, jonka voit vain laittaa päälle ja antaa sen hoitaa siivoushommat puolestasi. Imurissa on vaikuttava imuteho ja tehokas moppaustoiminto, jotka mahdollistavat kodin puhtauden joka päivä. Automatisoidun siivouksen vuoksi saat siis enemmän aikaa perheelle arjen keskellä.

Eri käyttäjäkokemusten perusteella selvisi, että kyseinen robotti-imuri on saanut erityisen paljon hyviä arvosteluja. Käyttäjät ovat tykästyneet robotti-imurin tehokkuuteen sekä helposti käytettäviin älytoimintoihin. Myös käyttäjät ovat arvostaneet robotti-imurin aikatauluttamista sekä automaattista siivousta sovelluksen avulla.

Roborock S6 robotti-imuri on suosittu ja laadukas vaihtoehto jokaiseen kotiin. Ei ole yllättävää, että kyseinen laite on monen käyttäjän mieleen, kun katsoo miten monipuolisia ominaisuuksia robotti-imuri sisältää. Tämä laite on siis varma valinta, jos ajatuksissa on hankkia robotti-imuri.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top