Neato Botvac D3 Connected

Neato Botvac D3 Connected

D-kirjaimen muotoiset Neatot ovat tunnettuja nurkkien erinomaisesta siivouksesta. Osaavatko ne tehdä kunnolla kaiken muunkin, mitä robottipölynimurin pitäisi tehdä? Seuraavassa postituksessamme kerromme lisää Neato Botvac D3 -robottipölynimurista.

Neato Botvac D3 Connected Plussat

Verrattuna moneen toiseen robottipölynimuriin, on Neatojen yksi suurimmista eduista niiden viisautensa. Neato Botvac D3 on yhteensopiva sekä Amazon Alexan, Google Assistantin että Facebook Chatbotin kanssa, mikä tekee siitä todella älykkään koneen. Neato-sovelluksen avulla voit hallita tehokkaasti sen toimintaa ja jakaa komentoja.

Älypuhelimen sovelluksessa voit asettaa imurin puhdistusohjelman sekä käynnistää sen tai lähettää sen takaisin latausasemalle.

Jos akku tyhjenee siivouksen aikana, palaa D3 itse latausasemalle latautumaan sekä sen jälkeen jatkaa siivousta siitä mihin siivous keskeytyi. Kiitos sen robotti pärjää kaikenkokoisilla alueilla, se pystyy siivoamaan sekä suurempia että pienempiä koteja.

Neatojen etuna on, että ne eivät takerru paljon. Ne ovat rakenteeltaan aika jykeviä ja pystyvät ylittämään suuremman osan esteistä kuin panssarivaunu.

D3:n siivousjälki kovalla lattialla on erinomainen. Mattojen puhdistuksessa se ei ole ihan paras, mutta kuitenkin siivoa nekin tyydyttävästi. Lemmikkikarvojen kanssa ei ole sillä minkäänlaisia ongelmia.

Neato Botvac D3 Connected Miinukset

Miinuksena voi pitää D3:n akun suhteellisen lyhyttä kestoa, mikä on vain noin yksi tunti. Tämän kyllä kompensoi suuresti se, että D3 menee itse latausasemalle latautumaan sekä sen jälkeen jatkaa siivousta siitä mihin siivous keskeytyi.

Kestävyys. Neatojen kestävyys on yksi syy, miksi suosin jotain toista robottipölynimuria. Lisäksi on Netojen takuuaika vain yksi vuosi, joten jos kone menee uudestaan rikki korjauksen jälkeen, joudut hommailemaan itse sen korjauttamisen kanssa.

Neato D3 on yksi markkinoiden korkeimmista robottipölynimureista. Tämä tarkoittaa, että se ei pääse helposti paikkoihin, joihin esimerkiksi Mamibot Prevac 650 tai Ecovacs 605 pääsee vaivatta. Ei ole kovin kätevää, jos joudut itse imuroimaan sängyn alta, vaikka kone voisi tehdä sen puolestasi.

D3 on keskimääräistä äänekkäämpi, joten jos kotonasi on melua pelkäävää lemmikki, saattaa D3 aiheuttaa sille stressiä.

Scroll to Top